Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Μεσίτης που λίντσαρε τον Ζακ: Τα έξι ανθρώπινα χτυπήματα ήταν μόνο εκδορές

Τα έξι χτυ­πή­μα­τα που δέχτη­κε ο Ζακ ήταν μόνο εκδο­ρές είπε ο μεσί­της που μαζί με τον κοσμη­μα­το­πώ­λη εικο­νί­ζο­νται σε βίντεο να λιν­τσά­ρουν τονε­γκλω­βι­σμέ­νο και ανή­μπο­ρο να αντ­δρο­ά­σει 33χρονου.

«Όπως λένε δεν ήταν υπό την επή­ρεια ουσιών, άρα είχε επί­γνω­ση της δρά­σης που έκα­νε», είπε ο μεσί­της, μιλώ­ντας στο κεντρι­κό δελ­τίο ειδή­σε­ων του STAR και πρό­σθε­σε: «Εμείς κατα­λά­βα­με ότι υπάρ­χει ένας άνθρω­πος, ο οποί­ος έχει μπει σε ένα κοσμη­μα­το­πω­λείο για να ληστέ­ψει και μόλις βρέ­θη­κε παγι­δευ­μέ­νος μέσα τον έπια­σε αμόκ και ήθε­λε πάση θυσία να βγει έξω. Στην προ­σπά­θεια του αυτή διέ­λυ­σε το κοσμη­μα­το­πω­λείο, πήρε ένα μαχαί­ρι και ξεκί­νη­σε να βγει έξω. Επι­μέ­νω για το μαχαί­ρι για­τί εγώ τον αφόπλισα».

«Με την ιατρο­δι­κα­στι­κή έκθε­ση απο­δεί­χθη­κε ότι τα έξι χτυ­πή­μα­τα –που περι­γρά­φο­νται ως ανθρώ­πι­να χτυ­πή­μα­τα αφο­ρούν μόνο εκδο­ρές» λέει ο συνή­γο­ρος του μεσί­τη, Ορφέ­ας Φίλος.

Αντί­στοι­χες δηλώ­σεις έκα­νε και ο δικη­γό­ρος του κοσμη­μα­το­πώ­λη χτες.

Σημειω­τέ­ον ότι η οικο­γέ­νεια του Ζακ ετοι­μά­ζει μηνύ­σεις κατά όλων όσοι ενε­πλά­κη­σαν σε αυτήν τη βαρ­βα­ρό­τη­τα που αντι­με­τώ­πι­σε ο Ζακ μέχρι να εκπνεύ­σει στο πεζο­δρό­μιο, όπως δήλω­σε η συνή­γο­ρός του Αννυ Παπα­ρού­σου. Μάλι­στα, ανα­φέρ­θη­κε και στην ευθύ­νη του ΕΚΑΒ που, όπως είπε, συνί­στα­ται στο γεγο­νός ότι είχε ιδιαί­τε­ρη νομι­κή υπο­χρέ­ω­ση να προ­βεί σε ό,τι δια­δι­κα­σία προ­βλέ­πει το πρω­τό­κολ­λο για να δια­σω­θεί ο ασθε­νής. Οπως να του κάνει καρ­διο­πνευ­μο­νι­κή ανα­ζω­ο­γό­νη­ση, κάτι που δεν έγι­νε. «Επί­σης, ο άνδρας του ΕΚΑΒ είχε την ευθύ­νη να προ­στα­τεύ­σει τον Ζακ από τα αναί­τια χτυ­πή­μα­τα», ανέ­φε­ρε χαρακτηριστικά.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο