Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Γκάλοπ: Με αυτοδυναμία ή χωρίς, 🚩ισχυρό 🚩ΚΚΕ

«Εκλο­γο­λό­γοι» και μάγει­ρες ολκής -master chef απο­προ­σα­να­το­λι­σμού του λαού, επί ένα σχε­δόν μήνα κυριο­λε­κτι­κά «μας τα έχουν πρή­ξει», ανά­γο­ντας τις εθνι­κές εκλο­γές του Ιού­λη μέσα από ψεύ­τι­κα εκβια­στι­κά διλήμ­μα­τα στη λεγό­με­νη «μάχη της αυτο­δυ­να­μί­ας», με τη ΝΔ να θεω­ρεί την επι­κρά­τη­σή της «κλει­δω­μέ­νη» και τον ΣΥΡΙΖΑ να δηλώ­νει ότι «θα κατα­φέ­ρει να γυρί­σει το παι­χνί­δι». Μέσα σε ένα (κυριο­λε­κτι­κά) τσίρ­κο ανή­θι­κων και απο­προ­σα­να­το­λι­στι­κών δια­φη­μι­στι­κών spots, θυμί­ζο­ντας εκεί­νο το «Ειπώ­θη­καν ψέμα­τα, που ντρά­πη­καν και τα ίδια, μια και δεν ντρέ­πο­νταν τα στό­μα­τα που τα ‘λεγαν» — Μενέ­λα­ος Λου­ντέ­μης — (προ­φη­τι­κό αλλά και δια­χρο­νι­κά επί­και­ρο του ΚΚΕ για τις βου­λευ­τι­κές εκλο­γές του Σεπτέμ­βρη 2015)

Όλα αυτά τα «θέλω» (που δεν τα έκα­νε, στην 5ετία 2105–19, αντί­θε­τα μας άλλα­ξε τα φώτα…) θα τα πραγ­μα­το­ποι­ή­σει ο Σύρι­ζα (sic!) ενώ η πρώ­τη διδά­ξα­σα Νου-Δου, θα ανα­βα­πτι­στεί γενι­κώς και τα «χρυ­σά κου­τά­λια» θα ξανα­μπούν στο τρα­πέ­ζι (sic! — sic!)

Τα «µυστι­κά» και ψέμματα

✔️  Να θυμί­σου­με πως οι εκλο­γές θα γίνουν µε βάση τα όσα προ­βλέ­πει ο νόμος 3636 του 2008, που προ­βλέ­πει «µπό­νους» 50 εδρών και εκλο­γι­κό όριο του 3%. Με απλά λόγια μοι­ρά­ζο­νται οι 250 από τις 300 έδρες, σε όσα κόμ­μα­τα, περά­σουν το 3% και το 1ο παίρ­νει «δημο­κρα­τι­κά» ένα +50. Επει­δή τα παρα­πά­νω είναι απλά μαθη­μα­τι­κά, που δε χρειά­ζο­νται μαγεί­ρε­μα, προ­κύ­πτει πως αυτό που έχουν ανα­γά­γει στο άπαν (την αυτο­δυ­να­μία του 1ου κόμ­μα­τος, δηλ της ΝΔ), είναι ψευ­το­δί­λημ­μα και απά­τη, για πολ­λούς λόγους -

  • Καταρ­χήν για­τί ‑ανε­ξάρ­τη­τα από τους λεο­ντα­ρι­σμούς του Κυριά­κου, πάντα υπήρ­χαν και υπάρ­χουν οι «πρό­θυ­μοι» για να στή­σουν την αντι­λαϊ­κή κυβέρ­νη­ση της επό­με­νης μέρας ‑από πεί­ρα τόσο στη χώρα μας όσο και στην Ευρώ­πη …άλλο τίπο­τα και
  • 2ο: μικρές οι δια­φο­ρο­ποι­ή­σεις στις έδρες, με την είσο­δο στη βου­λή της φασι­στι­κής ΧΑ, του Βελό­που­λου, του Βαρου­φά­κη κλπ., ακό­μη και σ’ ότι αφο­ρά την αυτο­δυ­να­μία του 1ου κόμ­μα­τος όπως φαί­νε­ται από τον παρα­κά­τω πίνα­κα και τα γρα­φή­μα­τα που ακολουθούν.

Αυτοδυναμία 1ου κόμματος

Εθνικές εκλογές 2019 % - Γράφημα 1ο

Εθνικές εκλογές 2019 % - Γράφημα 2ο

ΚΚΕ πάει να φέρει τη δεξιά

🚩 Κάψε τα σενάρια και γράψε το δικό σου!

🚩 Το πιο συφερτικό για το λαό! 

Δυνατό ΚΚΕ! 📌

Κάψε τα σενάρια και γράψε το δικό σου! Το πιο συφερτικό για το λαό! Δυνατό ΚΚΕ!

Για­τί…
✔️  Μπο­ρεί το ”ματς” για την πρώ­τη θέση να είναι προ­βλέ­ψι­μο, αφού η ΝΔ βάζει γκολ σε κενή εστία, λόγω της δεξιάς πολι­τι­κής που ακο­λού­θη­σε ο ΣΥΡΙΖΑ και της απο­γο­ή­τευ­σης που έσπει­ρε σε όσους τον πίστεψαν.
✔️  Το ”ματς” για την αυτο­δυ­να­μία είναι βαρε­τό σαν τα φιλι­κά, αφού σε κάθε περί­πτω­ση υπάρ­χει το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ για τον ρόλο της ”τσό­ντας”.
✔️  Το μεγά­λο ”ματς”, στο οποίο κανείς δεν πρέ­πει να μεί­νει θεα­τής, είναι αυτό για την ενί­σχυ­ση του ΚΚΕ για­τί είναι το μόνο που μπο­ρεί από τις 8 Ιού­λη να απο­κρού­σει τις επι­θέ­σεις της επό­με­νης αντι­λαϊ­κής κυβέρ­νη­σης και να βάλει γκολ με αντε­πί­θε­ση.

🚩 Γιατί έχει σχέδιο, τακτική και στρατηγική για τη μεγάλη νίκη του λαού! 📌

ΚΚΕ ισχυρό Η δύναμη σου την επόμενη μέρα!

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο