Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Με εκλεκτή παρέα ο Κουτσούμπας στο Περιστέρι: Μαργαρίτης, Κιμούλης, Βέη και κομμουνιστές δημάρχους

Το εκλο­γι­κό περί­πτε­ρο του ΚΚΕ, στο Περι­στέ­ρι επι­σκέ­φθη­κε λίγο μετά τις 12 το μεση­μέ­ρι ο γγ της ΚΕ του κόμ­μα­τος, Δημή­τρης Κουτσούμπας.

Τον υπο­δέ­χθη­καν μέλη και φίλοι του ΚΚΕ, ο υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος Περι­στε­ρί­ου με την «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση», Γιώρ­γος Σιδέ­ρης, οι υπο­ψή­φιοι ευρω­βου­λευ­τές, Κώστας Παπα­δά­κης, Χρι­στί­να Πανα­γιω­τα­κο­πού­λου, Λευ­τέ­ρης Νικο­λά­ου-Αλα­βά­νος και η βου­λευ­τής Λιά­να Κανέλλη.

Στη συνέ­χεια ο γγ του ΚΚΕ παρα­κά­θι­σε στο καθιε­ρω­μέ­νο, πριν την Κυρια­κή των εκλο­γών, γεύ­μα με στε­λέ­χη του ΚΚΕ, όλους τους υπο­ψή­φιους ευρω­βου­λευ­τές, υπο­ψή­φιους με την «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» για τους δήμους και την Περι­φέ­ρεια, προ­σω­πι­κό­τη­τες από τον χώρο των Τεχνών και του Πολι­τι­σμού και δημο­σιο­γρά­φους. Ο Δημή­τρης Κου­τσού­μπας και οι συνερ­γά­τες του, επέ­λε­ξαν για την ημέ­ρα, ένα Ικα­ριώ­τι­κο στέκι.

Παρό­ντες ήταν μετα­ξύ άλλων οι: Γ. Πρω­τού­λης, υπο­ψή­φιος για την Περι­φέ­ρεια Αττι­κής, Ν. Σοφια­νός, υπο­ψή­φιος για τον Δήμο Αθή­νας, Δ. Μανω­λά­κου, υπο­ψή­φια για τον Δήμο Πει­ραιά, οι δήμαρ­χοι και εκ νέου υπο­ψή­φιοι, Η. Στα­μέ­λος, Και­σα­ρια­νής, Β. Σίμος, Πετρού­πο­λης, Μ. Σελέ­κος, Χαϊ­δα­ρί­ου, Λ. Καρα­τζά, υπο­ψή­φια για τον Δήμο Χαλανδρίου.

 Ξεχωριστή ήταν η παρουσία ανθρώπων του Πολιτισμού

Μετα­ξύ άλλων στο γεύ­μα του Δημή­τρη Κου­τσού­μπα παρευ­ρέ­θη­καν ο Κώστας Καζά­κος και η Σεμί­να Διγε­νή o Γιώρ­γος Κιμού­λης,  Παύ­λος Ορκό­που­λος, Ελέ­νη Ράντου,  Λίλα Καφα­ντά­ρη,  Δημή­τρης Τζου­μά­κης, αλλά και οι τρα­γου­δι­στές και μου­σι­κοί Γιώ­τα Βέη, Μανό­λης Ανρου­λι­δά­κης, Στα­μά­της Μπε­ρής, Λυδία Αγγε­λο­πού­λου, Στά­θης Δρο­γώ­σης, Γιώρ­γος Μαργαρίτης.

Μάλι­στα όταν συνα­ντή­θη­καν ο Δημή­τρης Κου­τσού­μπας με τον Γιώρ­γο Μαρα­γα­ρί­τη, ο τρα­γου­δι­στής του είπε: «Πεθαί­νω για σένα» από το ομώ­νυ­μο τρα­γού­δι του.

Επί­σης, άνθρω­ποι από το χώρο του Αθλη­τι­σμού, μετα­ξύ των οποί­ων οι υπο­ψή­φιοι με το ΚΚΕ Ιγκόρ Πομά­σκι, Ελπί­δα Νασιο­πού­λου, Γεωρ­γία Αγιλάρα.

Ο οικο­νο­μο­λό­γος Γιάν­νης Μηλιός, ο δημο­σιο­γρά­φος Θύμιος Καλα­μού­κης, ο Φρα­γκί­σκος Κου­τε­λιέ­ρης, Καθη­γη­τής Πανε­πι­στη­μί­ου Πατρών και ο Μιχά­λης Λεά­νης, δημοσιογράφος.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο