Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Με κόσμο στις εξέδρες θα διεξαχθούν οι αγώνες Ολυμπιακός-Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ-Ομόνοια

Με κόσμο στις εξέ­δρες θα διε­ξα­χθούν οι αγώ­νες Ολυ­μπια­κός-Μαρ­σέιγ (Τετάρ­τη 21/10) και ΠΑΟΚ-Ομό­νοια (Πέμ­πτη 22/10), για το Champions League και το Europa League αντί­στοι­χα. Με σύμ­φω­νη γνώ­μη της αρμό­διας Υγειο­νο­μι­κής Επι­τρο­πής, η Κυβέρ­νη­ση απο­φά­σι­σε να επι­τρέ­ψει πιλο­τι­κά την είσο­δο φιλά­θλων στα δύο αυτά παι­χνί­δια, καθώς και σε ένα-δύο ματς της 6ης αγω­νι­στι­κής της Super League, σε ποσο­στό 10% της συνο­λι­κής χωρη­τι­κό­τη­τας ανά θύρα και με ανώ­τα­το επι­τρε­πτό όριο τους 3.500 θεατές.

Από­φα­ση της Κυβέρ­νη­σης, είναι η μερι­κή επι­στρο­φή των φιλά­θλων να γίνει από την 7η αγω­νι­στι­κή της Super League (31/10–1/11) σε όλα τα γήπε­δα, φυσι­κά με αυστη­ρή τήρη­ση πάντα των υγειο­νο­μι­κών κανόνων.

Προ­βλέ­πο­νται, μετα­ξύ άλλων, τα εξής:

- Οι γηπε­δού­χες ΠΑΕ οφεί­λουν να απο­στέλ­λουν σε ψηφια­κή μορ­φή, στις αρμό­διες επο­πτι­κές αρχές, φάκε­λο που θα συμπε­ρι­λαμ­βά­νει το πλά­νο θέσε­ων και τα εισιτήρια.
— Εισι­τή­ρια θα πωλού­νται μόνο ηλε­κτρο­νι­κά (online) και όχι σε φυσι­κά σημεία πώλησης.
— Οι φίλα­θλοι θα πρέ­πει να κάθο­νται στη θέση που ανα­γρά­φε­ται στο εισι­τή­ριό τους, τηρώ­ντας την από­στα­ση του­λά­χι­στον 1,5 μέτρου ανά­με­σά τους και φορώ­ντας προ­στα­τευ­τι­κή μάσκα για τον Covid-19.

Σημειώ­νε­ται ότι, σε περί­πτω­ση παρα­βί­α­σης του υγειο­νο­μι­κού πρω­το­κόλ­λου επι­στρο­φής των φιλά­θλων, προ­βλέ­πο­νται συγκε­κρι­μέ­νες κυρώ­σεις που θα επι­βάλ­λο­νται από τις αρμό­διες αρχές στις υπαί­τιες ΠΑΕ, για τη διε­ξα­γω­γή αγώ­νων κεκλει­σμέ­νων των θυρών, όπου θα ισχύ­ει μόνο το Πρω­τό­κολ­λο Διε­ξα­γω­γής Αγώνων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ανα­κλή­θη­κε η από­φα­ση για παρου­σία φιλά­θλων στους αγώ­νες ποδο­σφαί­ρου με εντο­λή Μητσοτάκη

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο