Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Με ντόπιους συνεργάτες — που παρακολουθεί η Ιντερπόλ — η ναζιστική συμμορία που έφτασε στη Λέσβο

Η ύπαρ­ξη και λει­τουρ­γία στη Μυτι­λή­νη ακρο­δε­ξιάς ομά­δας ήταν γνω­στή. Γνω­στό δεν ήταν ότι η συγκε­κρι­μέ­νη ομά­δα της Μυτι­λή­νης δια­τη­ρού­σε επα­φή με νεο­να­ζι­στι­κές συμ­μο­ρί­ες στην Ευρώ­πη όπως αυτή που απο­κα­λύ­φθη­κε ότι είχε έρθει στη Μυτι­λή­νη χθες Παρα­σκευή. Ο λόγος για τη συμ­μο­ρία — οργά­νω­ση GENERATION IDENTITAIRE («Γενιά της ταυ­τό­τη­τας») με μέλη σε Γαλ­λία, Γερ­μα­νία, Αυστρία, Αγγλία και Σερ­βία και σκο­πό «να ενώ­σει την Ευρώ­πη κατά της λαθρο­με­τα­νά­στευ­σης» και το ηγε­τι­κό της στέ­λε­χος Μάριο Μίλ­λερ. Ο οποί­ος όπως είπε σήμε­ρα το πρωί στον τηλε­ο­πτι­κό σταθ­μό ΟΡΕΝ ο κυβερ­νη­τι­κός εκπρό­σω­πος κ. Πέτσας είναι γνω­στός για τη νεο­να­ζι­στι­κή του δρά­ση σε όλη της Ευρώ­πη και μάλι­στα παρα­κο­λου­θεί­ται από την Ιντερπόλ!

Στη Μυτι­λή­νη λοι­πόν οι τέσ­σε­ρις που δέχθη­καν χθες το πρωί στο μέσον της οδού Ερμού επί­θε­ση από αγνώ­στους δεν ήρθαν από μόνοι τους. Ήρθαν κατό­πιν συνεν­νό­η­σης με ντό­πιους συνερ­γά­τες τους δημό­σια πρό­σω­πα κάποιοι από αυτούς που το τελευ­ταίο διά­στη­μα πρω­τα­γω­νι­στούν σε… πατριω­τι­κούς αγώ­νες. Εξάλ­λου και οι τέσ­σε­ρις «δημο­σιο­γρά­φοι πατριω­τι­κού περιο­δι­κού» δήλω­σαν. Αφού βέβαια εν μέσω οδού Ερμού φώνα­ζαν ότι θα κάνουν σε όσους τους επι­τέ­θη­καν ότι έκα­ναν οι πρό­γο­νοι τους στους Έλλη­νες στα Καλά­βρυ­τα. Από­λυ­τα δηλα­δή ενη­με­ρω­μέ­νοι για το εγκλη­μα­τι­κό τους παρελ­θόν νεο­να­ζί που καλύ­πτο­νται πίσω από το μαν­δύα του δήθεν πατριώ­τη και του αντί­πα­λου των…. «λαθρο­με­τα­να­στών».

neonazi mitilini 12

Πριν λοι­πόν έλθουν στη Μυτι­λή­νη οι τέσ­σε­ρις που όπως απο­δει­κνύ­ε­ται από τα ντο­κου­μέ­ντα που δημο­σιο­ποιεί σήμε­ρα το «Ν» δεν ήταν τέσ­σε­ρις αλλά 10, οι ντό­πιοι συνερ­γά­τες τους είχαν προ­ε­τοι­μά­σει την υπο­δο­χή τους.

Σε κλει­στή σελί­δα στο Facebook, ο τοπι­κός «Φύρερ» — ηγέ­της ενημέρωνε:

«ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!

Από ΑΥΡΙΟ 5/3 και για λίγες ημέ­ρες θα έρθουν στη Λέσβο φιλέλ­λη­νες ακτι­βι­στές από την Ευρώ­πη, γύρω στα 10 άτο­μα συνο­λι­κά (μετα­ξύ αυτών και δημο­σιο­γρά­φοι πατριω­τι­κών εντύ­πων) να συμπα­ρα­στα­θούν τους νησιώ­τες ενά­ντια στην λαθρο­με­τα­νά­στευ­ση, να βοη­θή­σουν την κατά­στα­ση και να δια­δώ­σουν το τι συμ­βαί­νει πραγ­μα­τι­κά εδώ στο νησί.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΤΕ ΜΕ ΜΚΟ

Ανή­κουν στο Κίνη­μα «Γενιά της Ταυ­τό­τη­τας» (Generation Identitaire), ένα κίνη­μα που θέλει να ενώ­σει την Ευρώ­πη κατά της λαθρο­με­τα­νά­στευ­σης και προς το παρόν είναι σε Γαλ­λία, Γερ­μα­νία, Αυστρία, Αγγλία, Σερβία.

ΥΓ. Αν κάποιος από το νησί γνω­ρί­ζει καλά αγγλι­κή ή γερ­μα­νι­κά ή γαλ­λι­κά ας επι­κοι­νω­νή­σει inbox, ίσως χρειαστεί.».

neonazi mitilini 13

Σύμ­φω­να με τα παρα­πά­νω ενη­με­ρώ­νο­νται τα μέλη της ομά­δας στη Μυτι­λή­νη μην τύχει και θεω­ρή­σουν ότι οι ξένοι επι­σκέ­πτες είναι μέλη ΜΚΟ και τους επι­τε­θούν. Το σημείο αυτό της ανάρ­τη­σης απο­δει­κνύ­ει ότι η συγκε­κρι­μέ­νη αυτή Μυτι­λη­νιά ομά­δα που συνερ­γά­ζε­ται με τη νεο­να­ζι­στι­κή ευρω­παϊ­κή συμ­μο­ρία ενέ­χο­νται σε επι­θέ­σεις ενα­ντί­ον μελών μη Κυβερ­νη­τι­κών οργα­νώ­σε­ων το τελευ­ταίο διά­στη­μα.

Απο­δει­κνύ­ε­ται επί­σης ο αριθ­μός των 10 μελών της συμ­μο­ρί­ας που βρί­σκε­ται στη Μυτι­λή­νη και προ­φα­νώς η προ­συ­νεν­νό­η­ση που υπήρ­ξε για την υπο­δο­χή, τη δια­μο­νή και όλη την υπό­λοι­πη δια­μο­νή τους στο νησί.

Στη διά­θε­ση του «Ν» βρί­σκο­νται και οι εσω­τε­ρι­κοί διά­λο­γοι των μελών της Μυτι­λη­νιάς ομά­δας που απο­δει­κνύ­ουν τόσο την λει­τουρ­γία της όσο και τον τρό­πο διοί­κη­σης της. Ένας από τα μέλη της ομά­δας που δημο­σιο­ποιεί για παρά­δειγ­μα την αρχι­κή ανάρ­τη­ση σε δεύ­τε­ρη κλει­στή επί­σης υπο­ο­μά­δα ανα­φέ­ρε­σαι στον «εξά­ψαλ­μο» και στα όσα θα υπο­στεί από τον Αρχη­γό αν αντι­λη­φθεί την πρω­το­βου­λία του.

Τέλος ας σημειω­θεί ότι ο Μάριο Μίλ­λερ παρα­μέ­νει στη Μυτι­λή­νη με την Αστυ­νο­μία δια­κρι­τι­κά να παρα­κο­λου­θεί κάθε κίνη­ση τόσο δική του όσο και της υπό­λοι­πης συμ­μο­ρί­ας του. Ο ίδιος προ­κα­λεί με αναρ­τή­σεις του στο Facebook περί «αντι­φά αρου­ραί­ων» στη Μυτιλήνη.

Πάντως για τα έργα και τις ημέ­ρες του από χθες το μεση­μέ­ρι όταν και απο­κα­λύ­φθη­κε η παρου­σία του στη Μυτι­λή­νη πολ­λά και ενδια­φέ­ρο­ντα έχουν δει το φως της δημο­σιό­τη­τας. Οι εν Λέσβω συνερ­γά­τες του και οι προ­στά­τες τους ας τον χαίρονται.

Πηγή: stonisi.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο