Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Με ρεσιτάλ υποκρισίας ξεκίνησε την απολογία του το κτήνος που δολοφόνησε την Καρολάιν

Με ένα ρεσι­τάλ υπο­κρι­σί­ας και συγκί­νη­σης ξεκί­νη­σε η απο­λο­γία του Μπά­μπη Ανα­γνω­στό­που­λου για τη δολο­φο­νία της 20χρονης συζύ­γου του Καρο­λάιν Κρά­ουτς πριν ακρι­βώς ένα έτος στα Γλυ­κά Νερά.

«Δεν υπάρ­χουν αρκε­τές συγ­γνώ­μες για αυτό που έγι­νε.. Δεν με ενδια­φέ­ρει τίπο­τα.. Ούτε η καριέ­ρα μου ούτε αν με κατα­ριού­νται κάποιοι άνθρω­ποι που δεν με έχουν γνω­ρί­σει ποτέ. Ό,τι σας πω θα είναι αυτό που συνέ­βη. Δεν θα είναι δικαιο­λο­γί­ες». Όρθιος απέ­να­ντι στους δικα­στές που θα κρί­νουν τις πρά­ξεις του πριν έναν χρό­νο, ο Μπά­μπης Ανα­γνω­στό­που­λος ξεκί­νη­σε μετά τις 10.30 το πρωί να απο­λο­γεί­ται για τον απο­τρό­παιο θάνα­το της 29χρονης συζύ­γου του Καρο­λάιν, τη θανά­τω­ση της σκυ­λί­τσας Ροξυ και όσα ακο­λού­θη­σαν εκεί­νη την νύχτα στη μεζο­νέ­τα στα Γλυ­κά Νερά.

Ο 34χρονος πιλό­τος άρχι­σε την απο­λο­γία του λέγο­ντας: «Γι’ αυτό που εξε­τά­ζου­με σήμε­ρα δεν υπάρ­χουν δικαιο­λο­γί­ες ούτε προς τον εαυ­τό μου, ούτε προς τους άλλους για­τί αυτό που χάθη­κε ήταν ανα­ντι­κα­τά­στα­το. Δεν άξι­ζε ούτε στην ίδια, ούτε στο σκυ­λά­κι μας. Δεν υπάρ­χει αρκε­τή λέξη συγ­γνώ­μη προς κανέ­ναν, ούτε προς την Κάρο­λαϊν που δεν είναι εδώ να χαρεί τη ζωή της, ούτε προς την κόρη μας που δεν θα χαρεί μητέ­ρα της, ούτε προς την πεθε­ρά μου που έχα­σε ότι πιο πολύ­τι­μο είχε για­τί δεν μπό­ρε­σα να το προ­στα­τέ­ψω. Στην Ρόξυ πόσες φορές να πω συγ­γνώ­μη; Σε ένα σκυ­λά­κι που μεγά­λω­σε στην αγκα­λιά μου».

Όπως είπε ο πιλό­τος «το τί συνέ­βη ακρι­βώς θα σας το πω με κάθε λεπτο­μέ­ρεια και με ειλι­κρί­νεια. Δεν θα είναι είναι δικαιο­λο­γία, δεν προ­σπα­θώ να εκλο­γι­κεύ­σω τίπο­τα από εκεί­νη τη μέρα. Δεν με ενδια­φέ­ρει τιπο­τα… Μόνο ότι δεν θα την ξαναδώ».

Η απο­λο­γία συνε­χί­ζε­ται με την εξι­στό­ρη­ση του κατη­γο­ρού­με­νου για την αρχή της σχέ­σης του με την Καρολάιν.

Κων­στα­ντί­νος Θεο­τό­κης: «Αγά­πη παράνομη»

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο