Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Με την πανδημία στο δημαρχείο Καισαριανής και σε δομές της πόλης, ο δήμαρχος Βοσκόπουλος συνεχίζει τις αθλιότητες

ℹ️  Στο επί­ση­μο site του Δήμου Και­σα­ρια­νής, υπάρ­χει από χτες η εξής ανα­κοί­νω­ση:
Ενη­με­ρώ­νου­με ότι το Δημαρ­χείο Και­σα­ρια­νής την Πέμ­πτη 19 Νοεμ­βρί­ου και την Παρα­σκευή 20 Νοεμ­βρί­ου θα είναι κλει­στό για τους πολί­τες λόγω ανά­γκης ιχνη­λά­τη­σης των επι­βε­βαιω­μέ­νων κρου­σμά­των Covid-19.
Οι πολί­τες για τις υπο­θέ­σεις τους μπο­ρούν να απευ­θύ­νο­νται στο ΚΕΠ το οποίο από την Πέμ­πτη 19 Νοεμ­βρί­ου θα λει­τουρ­γεί αφού τελεί­ω­σε η περί­ο­δος καρα­ντί­νας του.
Επί­σης κατά τη διάρ­κεια των δυο ημε­ρών δεν θα προ­σέλ­θουν στην εργα­σία τους στο Δημαρ­χείο οι εργα­ζό­με­νοι του Δήμου.
Στο Δημαρ­χείο θα βρί­σκε­ται μόνο η Διοί­κη­ση του Δήμου … (κλπ)

Το παρα­πά­νω απο­τε­λούν συνέ­χεια ‑και φυσι­κή κατά­λη­ξη απα­νω­τών περι­στα­τι­κών (ανα­φέ­ρου­με τα πιο πρόσφατα
▪️ 16-Σεπ: Κρού­σμα­τα κορο­νοϊ­ού στο 2ο Λύκειο Και­σα­ρια­νής — Θετι­κοί στον ιό ένας καθη­γη­τής και η διευθύντρια.
▪️ 17-Σεπ: Τα «βέλη» του κατά του ΕΟΔΥ στρέ­φει ο δήμαρ­χος Και­σα­ρια­νής, με αφορ­μή την εκδή­λω­ση κρου­σμά­των κορο­νοϊ­ού που δια­γνώ­στη­καν στο 2ο ΓΕΛ του δήμου
(…)
▪️ 29-Οκτ: Κλει­στό το ‘’Και­σά­ριον’’ Γυμνα­στή­ριο λόγω επι­βε­βαιω­μέ­νου κρού­σμα­τος Covid-19.
▪️ Κλει­στό το ΚΕΠ Και­σα­ρια­νής λόγω κρού­σμα­τος Covid-19 (5‑Νοε-2020)
▪️ Στις 6‑Νοε έγι­νε ανα­στο­λή λει­τουρ­γί­ας τμη­μά­των στο 1ο βρε­φο­νη­πια­κό σταθμό
▪️ Στις  9‑Νοε ανα­στάλ­θη­κε για 2η φορά η λει­τουρ­γία του Βιο­κλι­μα­τι­κού βρε­φο­νη­πια­κού σταθ­μού «λόγω επι­βε­βαιω­μέ­νου θετι­κού κρού­σμα­τος COVID-19 αυτή τη φορά σε Παι­δα­γω­γό της δομής»…

Η κατρακύλα του δημάρχου Καισαριανής Χρήστου Βοσκόπουλου συνεχίζεται

Την Παρα­σκευή 13-Νοε «εντο­πί­ζε­ται», το πρώ­το κρού­σμα σε εργα­ζό­με­νο στο χώρο του δημαρ­χεί­ου –κατά πλη­ρο­φο­ρί­ες μας είναι τέσ­σε­ρα (4) και «ύπο­πτοι» ακό­μη δύο (2), ενώ στους χώρους συνερ­γεί­ων, καθα­ριό­τη­τας κλπ. πνέ­ει αέρας κυριο­λε­κτι­κά αδια­φο­ρί­ας, από πλευ­ράς δημο­τι­κής αρχής -δεν γίνο­νται test covid, δεν δίνο­νται τα προ­βλε­πό­με­να Μέσα Ατο­μι­κής Προ­στα­σί­ας κλπ μέσα κατά του ιού στους εργα­ζό­με­νους, ούτε απο­λυ­μάν­σεις στους χώρους δου­λειάς κά.

Και όχι μόνο: Στην (με τηλε­διά­σκε­ψη) συνε­δρί­α­ση ΔΣ της 16ης Νοέμ­βρη και με θέμα­τα βασι­κά «τρέ­χο­ντα» (έγκρι­ση ανα­μόρ­φω­σης προ­ϋ­πο­λο­γι­σμού, συμ­φώ­νου των Δημάρ­χων για το κλί­μα και την ενέρ­γεια, απο­δο­χή αγω­γής συμ­βα­σιού­χων,  έγκρι­ση πρα­κτι­κού κατα­στρο­φής άχρη­στου υλι­κού κλπ + ψήφι­σμα για το Πολυ­τε­χνείο) με πρω­το­φα­νή χυδαιό­τη­τα ο δήμαρ­χος –κυριο­λε­κτι­κά σε παρα­λή­ρη­μα, επε­τέ­θη ενα­ντί­ον όλων –πλην εαυ­τού απει­λώ­ντας και τον πρό­ε­δρο του σωμα­τεί­ου των εργα­ζό­με­νων, επει­δή «τόλ­μη­σε να μιλή­σει για ευθύ­νες της δημο­τι­κής αρχής», λέγο­ντας «παί­ζεις με τη φωτιά» και απο­κά­λε­σε τα μέλη του Δ.Σ «αλή­τες, ανεύ­θυ­νους», φτά­νο­ντας στο σημείο να εκστο­μί­σει δημό­σια ότι «το σινά­φι σας, θέλει να δια­σπεί­ρει τον ιό και τον πανι­κό στο Δημαρ­χείο»!

🔴  Το λόγο έχει τώρα το μαζικό κίνημα και ο λαός της πόλης 🔴


ℹ️  Παρα­θέ­του­με –προς ενη­μέ­ρω­ση σχε­τι­κή ανα­κοί­νω­ση του σωματείου


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
|                      Ο κατή­φο­ρος της δημο­τι­κής αρχής είναι χωρίς τέλος

Την ώρα που τα νοσο­κο­μεία της χώρας μας γέμι­σαν φέρε­τρα με ευθύ­νη της κυβέρ­νη­σης, που δεν έκα­νε τίπο­τα για να ενι­σχύ­σει το δημό­σιο σύστη­μα υγεί­ας, να απο­συμ­φο­ρή­σει τα μέσα μαζι­κής μετα­φο­ράς, τα σχο­λεία και τους χώρους εργα­σί­ας η Δημο­τι­κή Αρχή Και­σα­ρια­νής για να κρύ­ψει τις δικές της και τις κυβερ­νη­τι­κές ευθύ­νες για τη ραγδαία αύξη­ση των κρου­σμά­των covid19 σε εργα­ζό­με­νους του Δήμου (τελευ­ταία: 3 επι­βε­βαιω­μέ­να κρού­σμα­τα και 1 ύπο­πτο στην τεχνι­κή υπη­ρε­σία στο χώρο του Δημαρ­χείο) στο Δημο­τι­κό Συμ­βού­λιο στις 16/11 προ­έ­βη σε μία αδια­νό­η­τη επί­θε­ση στα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου.

Αντι­δή­μαρ­χος παι­δεί­ας (υπεύ­θυ­νος covid19) και Δήμαρ­χος σε μια ενορ­χη­στρω­μέ­νη επί­θε­ση εξα­πέ­λυ­σαν ύβρεις, ψεύ­δη και συκο­φα­ντί­ες στα μέλη του Δ.Σ του Συλ­λό­γου, επει­δή ζήτη­σαν τα αυτο­νό­η­τα: να γίνουν test covid19 σε όλους τους εργα­ζό­με­νους, να γίνει ιχνη­λά­τη­ση και να κλεί­σει η τεχνι­κή υπη­ρε­σία και το Δημαρ­χείο. Με ψεύ­δη ότι η συνα­δέλ­φισ­σα, που είναι και μέλος του Δ.Σ, δεν ειδο­ποί­η­σε την υπη­ρε­σία και ότι είχε τον ιό που τον έφε­ρε από το σπί­τι της , με ψεύ­δη ότι ο Πρό­ε­δρος των εργα­ζο­μέ­νων το ήξε­ρε και περι­φε­ρό­ταν στο Δημαρ­χείο, προ­σπα­θούν να συκο­φα­ντή­σουν, να ρίξουν ευθύ­νες στα μέλη του Δ.Σ και να πλή­ξουν το ήθος και το κύρος του Σωμα­τεί­ου.  Με μια πρω­το­φα­νή χυδαιό­τη­τα ο Δήμαρ­χος απεί­λη­σε τον Πρό­ε­δρο, επει­δή φανέ­ρω­σε την αλή­θεια και την ευθύ­νη της Δημο­τι­κής Αρχής, λέγο­ντας «παί­ζεις με τη φωτιά» και απο­κά­λε­σε τα μέλη του Δ.Σ αλή­τες, ανεύ­θυ­νους, φτά­νο­ντας στο σημείο να εκστο­μί­σει δημό­σια ότι το «σινά­φι» μας, θέλει να δια­σπεί­ρει τον ιό και τον πανι­κό στο Δημαρχείο! 

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ !

Απο­τε­λεί αδια­νό­η­τη προ­σβο­λή και απρέ­πεια να ενο­χο­ποιού­νται συνει­δη­τά εργα­ζό­με­νοι που κιν­δυ­νεύ­ει η ζωή τους από τον ιό, για τη διά­δο­σή του, για να αθω­ω­θεί η κυβέρ­νη­ση και η Δημο­τι­κή Αρχή για τις ευθύ­νες τους. Τους καταγ­γέλ­λου­με σε όλους τους συνα­δέλ­φους. Είναι απαράδεκτοι! 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ:

  1. Τεστ μορια­κά σε όλους τους εργα­ζό­με­νους του Δήμου και του ΝΠΔΔ.
    Αμε­ση ιχνη­λά­τη­ση των κρουσμάτων.
  2. Να δοθούν ΑΜΕΣΑ όλα τα προ­βλε­πό­με­να ΜΑΠ και λοι­πά μέσα προ­στα­σί­ας κατά του ιού στους εργαζόμενους.
  3. Να γίνο­νται συχνές απο­λυ­μάν­σεις σε όλους τους χώρους δουλειάς

18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020
ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο