Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Με τον Πανταζή, πυρηνάρχη Περάματος, στο ίδιο κελί ο ναζί Λαγός

Με τον ναζί πυρη­νάρ­χη του Περά­μα­τος Ανα­στά­σιο Παντα­ζή θα «συγκα­τοι­κεί» στο ίδιο κελί ο φασί­στας Γιάν­νης Λαγός, σε μια μικρή πτέ­ρυ­γα στο ισό­γειο των φυλα­κών Δομοκού.

Ο χρυ­σαυ­γί­της ευρω­βου­λευ­τής, κατα­δι­κα­σθείς σε κάθειρ­ξη 13 ετών και 8 μηνών, μετά τα απο­τε­λέ­σμα­τα του μορια­κού τεστ στο οποίο υπε­βλή­θη, θα βγει από την απο­μό­νω­ση και θα μετα­φερ­θεί στην ειδι­κή πτέ­ρυ­γα με τον σκλη­ρό πυρη­νάρ­χη του Περάματος.

Με τον Ανα­στά­σιο Παντα­ζή, ο οποί­ος έχει κατα­δι­κα­στεί σε κάθειρ­ξη 10 ετων και 2 μήνών για έντα­ξη, συμ­με­το­χή και διεύ­θυν­ση σε εγκλη­μα­τι­κή οργά­νω­ση, από­πει­ρα ανθρω­πο­κτο­νί­ας από πρό­θε­ση κατά των μελών του ΠΑΜΕ στο Πέρα­μα, φθο­ράς ξένης ιδιο­κτη­σί­ας, δια­τά­ρα­ξης κοι­νής ειρή­νης, παρά­νο­μης οπλο­κα­το­χής και παρά­νο­μης οπλο­χρη­σί­ας. Ο Ανα­στά­σιο Παντα­ζής φέρε­ται όπως λένε οι πλη­ρο­φο­ρί­ες να έχει άρι­στη σχέ­ση με τον πάλαι ποτέ καθο­δη­γη­τή του Λαγό κάτι που οδή­γη­σε στην επι­λο­γή της διεύ­θυν­σης των φυλα­κών για «συγκα­τοί­κη­ση» των δυο ανδρών του ναζι­στι­κού μορφώματος.

Να υπεν­θυ­μί­σου­με ότι με απο­φά­σεις της Δικαιο­σύ­νης που προ­κα­λούν έκπλη­ξη- οι κατα­δι­κα­σμέ­νοι για συμ­με­το­χή και εγκλή­μα­τα της Χρυ­σής Αυγής ένας ένας άρχι­σαν να απο­φυ­λα­κί­ζο­νται. Έχουν ήδη απο­φυ­λα­κι­στεί δύο.

Ακο­λου­θή­στε το Ατέ­χνως στο Google News, στο Facebook και στο Twitter

Με τα μάτια των παι­διών (Βέρα Κλών­τζα-Για­κλο­βά – Φρά­νιο Κραλ)

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο