Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο καταδικάζει το ΚΚΕ την επίθεση φασιστοειδών σε κλιμάκιο αφισοκολλητών της ΠΕΝΕΝ

Με τον πιο κατη­γο­ρη­μα­τι­κό τρό­πο κατα­δι­κά­ζει το ΚΚΕ την επί­θε­ση που δέχτη­κε, τα ξημε­ρώ­μα­τα της Τετάρ­της 11 Οκτω­βρί­ου στον Πει­ραιά, κλι­μά­κιο αφι­σο­κολ­λη­τών της ΠΕΝΕΝ, από οργα­νω­μέ­νη ομά­δα φασι­στοει­δών, που είχε ως απο­τέ­λε­σμα τον τραυ­μα­τι­σμό ενός από τους αφισοκολλητές.

Όπως ανα­φέ­ρε­ται σε ανα­κοί­νω­ση του κόμ­μα­τος, «το νέο αυτό κρού­σμα, απο­τέ­λε­σμα της εγκλη­μα­τι­κής ιδε­ο­λο­γί­ας και δρά­σης της ναζι­στι­κής συμ­μο­ρί­ας, λίγες μόνο μέρες μετά από τη δολο­φο­νι­κή επί­θε­ση που δέχτη­καν μετα­νά­στες εργά­τες στον Ασπρό­πυρ­γο, επι­βε­βαιώ­νει εκ νέου το δολο­φο­νι­κό χαρα­κτή­ρα του ναζι­στι­κού μορ­φώ­μα­τος». «Απο­κα­λύ­πτει τις σημα­ντι­κές ευθύ­νες της κυβέρ­νη­σης, όχι μόνο για τις καθυ­στε­ρή­σεις στη δίκη της Χρυ­σής Αυγής, αλλά και για την ανε­νό­χλη­τη δρά­ση φασι­στι­κών συμ­μο­ριών στον Πει­ραιά, τον Ασπρό­πυρ­γο και αλλού» προ­στί­θε­ται στην ανακοίνωση.

«Οι εργα­ζό­με­νοι, ο λαός χρειά­ζε­ται να κατα­δι­κά­σουν τέτοιες ενέρ­γειες, να απο­μο­νώ­σουν απο­φα­σι­στι­κά τη Χρυ­σή Αυγή και όσους τη θρέ­φουν» κατα­λή­γει η ανα­κοί­νω­ση του ΚΚΕ.

ΠΕΝΕΝ: «Η νεο­να­ζι­στι­κή χρυ­σαυ­γί­τι­κη συμ­μο­ρία εξα­κο­λου­θεί να δρα ανε­νό­χλη­τη» – Επί­θε­ση φασι­στοει­δών κατά μελών της

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο