Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Με φωτογραφία από σχολείο του εξωτερικού προσπαθεί να εξωραΐσει την απαράδεκτη πολιτική της η Κεραμέως

Όταν η πραγ­μα­τι­κό­τη­τα δε σε βολεύ­ει τότε άλλα­ξέ την. Αυτό είναι το δόγ­μα της υπουρ­γού Παι­δεί­ας το οποίο αν και δεξιά το χρη­σι­μο­ποιεί αδέ­ξια. Δεν είναι μόνο το γελοίο επι­χεί­ρη­μα του «μέσου όρου» των μαθη­τών ανά τάξη, την ώρα που στρι­μώ­χνει μικρούς μαθη­τές σε κοντέι­νερ, ακό­μα και σε υπόγεια (!).

Πέρα­σε σε άλλο επί­πε­δο, σε ανάρ­τη­σή στα κοι­νω­νι­κά δίκτυα, προ­σπα­θώ­ντας να εξω­ραϊ­σει την κυβερ­νη­τι­κή πολι­τι­κή ενό­ψει της έναρ­ξης της σχο­λι­κής χρο­νιάς, χρη­σι­μο­ποιεί μία ειδυλ­λια­κή εικό­να από σχο­λείο του εξω­τε­ρι­κού με μονο­θέ­σια θρα­νία σε αραιή διάταξη!!!

kerameos3

Βλέ­πε­τε, και η ίδια ξέρει ότι είναι τέτοια η κατά­στα­ση στα ελλη­νι­κά σχο­λεία που δεν μπο­ρεί να βρει ούτε ένα καρέ για την επι­χεί­ρη­ση καλ­λιέρ­γειας κλί­μα­τος εφη­συ­χα­σμού και εντυ­πώ­σε­ων σχε­τι­κά με την «ετοι­μό­τη­τα» για την έναρ­ξη της νέας σχο­λι­κής χρο­νιάς εν μέσω της πανδημίας.

Τέλος, ισχυ­ρί­ζε­ται ψευ­δώς ότι έγι­ναν ήδη οι προ­σλή­ψεις ανα­πλη­ρω­τών, προ­σπερ­νώ­ντας ότι δεν καλύ­πτο­νται οι ανά­γκες των σχο­λεί­ων. Ταυ­τό­χρο­να φέτος ανα­πλη­ρω­τές με πολυ­ε­τή προ­ϋ­πη­ρε­σία θα μεί­νουν εκτός αφού κατέ­βη­καν εκα­το­ντά­δες θέσεις στον πίνα­κα μετά τις αλλα­γές του υπουρ­γεί­ου στη μοριοδότηση.

Όπως σχο­λιά­ζει χρή­στης του twitter «Η “αρι­στεία” και ελλη­νι­κή κου­το­πο­νη­ριά σε όλο της το μεγαλείο»…

foto kerameos

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο