Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Μηναίο κόστος μάσκας για κάθε μαθητή;

Απο­α­ραί­τη­τη η μάσκα από τους μαθη­τές στο σχο­λείο λένε οι επι­στή­μο­νες: «Τα παι­διά πρέ­πει να πάνε στο σχο­λείο. Το σημα­ντι­κό είναι τα παι­διά να είναι ασφα­λή και όταν γυρί­σουν το μεση­μέ­ρι στο σπί­τι τους θα πρέ­πει να είναι ασφα­λής και οι γονείς τους».

Τη μάσκα θα αγο­ρά­ζουν — καλύ­πτουν οι γονείς λέει η Ν. Κεραμέως!!!

Αν χρη­σι­μο­ποι­ή­σει 1 μάσκα την ημέ­ρα 11 ευρώ, αν είναι μικρό­τε­ρο το παι­δί και χρεια­στεί 2 το κόστος διπλα­σιά­ζε­ται: 22 ευρώ

Πόσα παι­διά θα στε­ρη­θούν το κου­λού­ρι προ­κει­μέ­νου να έχον μάσκα;

(τα περί υφα­σμά­τι­νης που θα φτιά­ξουν μόνοι οι γονείς, είναι λογι­κές μη χρή­σης μάσκας)

Πόσα πήραν τα ΜΜΕ για να «καλύ­πτουν» την κυβέρ­νη­ση σε περι­πτώ­σεις Εύβοιας; Πόσο τζά­μπα χρή­μα πήραν οι επι­χει­ρή­σεις και πάλι σχε­διά­ζουν νέα μέτρα;

Μία από­φα­ση εγκλη­μα­τι­κή… που λει­τουρ­γεί εκβια­στι­κά για τους γονείς. Στη­ρί­ζε­ται στο ότι οι γονείς δε θα στεί­λυον απρο­στά­τευ­τα τα παι­διά τους στο σχολείο.

Ναι στη μάσκα, η οποία είναι υπο­χρέ­ω­ση του κρά­τους να την παρέ­χει σε μαθη­τές και εκπαι­δευ­τι­κούς. Και η μάσκα χωρίς μέτρα για την αραί­ω­ση των μαθη­τών (μονο­θέ­σια θρα­νία, περισ­σό­τε­ρες αίθου­σες χώρους, προ­σλή­ψεις καθη­γη­τών) και συστη­μα­τι­κή αθα­ριό­τη­τα των σχο­λι­κών μονά­δων (προ­σλή­ψεις καθα­ρι­στριών) θα κατα­στεί μη αποτελεσματική.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο