Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Μουντομπάσκετ: Ποιος θα νικήσει τις ΗΠΑ;

Το μεγά­λο ερώ­τη­μα του εφε­τι­νού Παγκο­σμί­ου Κυπέλ­λου κλή­θη­κε να απα­ντή­σει το «Ringer»… Με αφορ­μή την απου­σία «ηχη­ρών» ονο­μά­των από την “Team USA”, η γνω­στή ιστο­σε­λί­δα ανα­λύ­ει τις πέντε ομά­δες που είναι ικα­νές να οδη­γή­σουν τις ΗΠΑ σε… στρα­βο­πά­τη­μα, με την Ελλά­δα να είναι μετα­ξύ των… μνη­στή­ρων, ελέω Γιάν­νη Αντετοκούνμπο.

«Ο Giannis αλλά­ζει τα πάντα γι’ αυτή την ομά­δα. Εξη­γεί από­λυ­τα για­τί υπάρ­χει τόση προ­σο­χή πάνω στην Ελλά­δα, όπως επί­σης για­τί αυτή συγκα­τα­λέ­γε­ται μετα­ξύ των διεκ­δι­κη­τών ενός μεταλ­λί­ου» ανα­λύ­ει για την Εθνι­κή Ελλά­δας, η οποία έχει το “know how” από το Παγκό­σμιο του 2006, προ­σθέ­το­ντας: «Έχει τον αναμ­φι­σβή­τη­τα κορυ­φαίο παί­κτη του τουρ­νουά, έναν παί­κτη που πρό­σφα­τα ανα­δεί­χθη­κε MVP στο κορυ­φαίο επαγ­γελ­μα­τι­κό πρω­τά­θλη­μα μπά­σκετ του κόσμου. Οι περισ­σό­τε­ρες ομά­δες δεν θα μπο­ρούν να κάνουν κάτι, αν ο Αντε­το­κούν­μπο απο­φα­σί­σει να “ρίχνει” 30 πόντους σε ένα ματς».

Gazzetta: «Τρίτο φαβορί η Ελλάδα για το Παγκόσμιο»

Η Ελλά­δα είναι τρί­το φαβο­ρί για το Παγκό­σμιο Κύπελ­λο μπά­σκετ της Κίνας (31.08- 154.09), σύμ­φω­να με την Gazzetta dello Sport.

Η κορυ­φαία ιτα­λι­κή αθλη­τι­κή εφη­με­ρί­δα δημιούρ­γη­σε μία κατά­τα­ξη για τις 32 εθνι­κές ομά­δες που θα βρε­θούν στην κορυ­φαία διοργάνωση.

Η Ελλά­δα είναι τρί­τη, μόνο πίσω από την Σερ­βία, που είναι στην πρώ­τη θέση και τις ΗΠΑ, που ακο­λου­θούν δεύτερες…

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο