Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Μπάζουν νερά και καταρρέουν τα νοσοκομεία!!! — Δύο περιστατικά σήμερα

Οι περι­κο­πές στην υγεία, για την επί­τευ­ξη των στό­χων των μνη­μο­νί­ων, κτός από την υπο­βάθ­μι­ση των ίδιων των υπη­ρε­σιών Υγεί­ας καθι­στούν τα νοσο­κο­μεία …εφά­μιλ­λα των παλαιών εγκα­τα­λειμ­μέ­νων αποθηκών.

Δύο σημε­ρι­νά περι­στα­τι­κά έρχο­νται να προ­στε­θούν σε πολ­λά αντί­στοι­χα παλαιό­τε­ρα (Ιππο­κρά­τειο Αθη­νών κλπ)  όπου τα κακο­συ­τη­ρη­μέ­να — λόγω πετσο­κομ­μέ­νων προ­ϋ­πο­λο­γι­σμών ‑νοσο­κο­μεία καθί­στα­νται επι­κίν­δυ­να για για­τρούς, εργα­ζο­μέ­νους και ασθενείς.

Κατέρρευσε οροφή στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης

Κατέρ­ρευ­σε σήμε­ρα η ορο­φή στο γρα­φείο πλη­ρο­φο­ρι­κής του “Ιππο­κρα­τεί­ου” Νοσο­κο­μεί­ου Θεσ­σα­λο­νί­κης. Σύμ­φω­να με τον πρό­ε­δρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχά­λη Γιαν­νά­κο που μίλη­σε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, “ στις 7 το πρωί πήγαν τρεις υπάλ­λη­λοι που εργά­ζο­νται στο γρα­φείο τους, στο τμή­μα πλη­ρο­φο­ρι­κής στο “Ιππο­κρά­τειο” Νοσο­κο­μείο και δια­πί­στω­σαν ότι όλη η ορο­φή είχε καταρρεύσει”.

ippokrateio

Ο πρό­ε­δρος της ΠΟΕΔΗΝ δήλω­σε πως “ από θαύ­μα δεν θρη­νή­σα­με θύμα­τα και δεν πρό­κει­ται για μεμο­νω­μέ­νο περι­στα­τι­κό καθώς αντί­στοι­χο περι­στα­τι­κό υπήρ­ξε πριν από λίγες μέρες στη Βέροια, στο Κιλ­κίς, στη Νίκαια”.

Ο κ. Γιαν­νά­κος ανέ­φε­ρε ότι “ οι ληξι­πρό­θε­σμες οφει­λές των νοσο­κο­μεί­ων αγγί­ζουν το ένα δις ευρώ, δεν υπάρ­χουν χρή­μα­τα για συντη­ρή­σεις στις κτι­ρια­κές εγκα­τα­στά­σεις των νοσο­κο­μεί­ων, υπάρ­χει υγρα­σία και τα φαι­νο­μέ­να επαναλαμβάνονται”.

Πλημμύρισε Κέντρο υγείας στην Κέρκυρα

kerkyraΗ δυνα­τή βρο­χό­πτω­ση που πλήτ­τει σχε­δόν όλο το νησί της Κέρ­κυ­ρας μετέ­τρε­ψε τους δρό­μους σε ποτά­μια, κυρί­ως στο επαρ­χια­κό δίκτυο, ενώ πλημ­μύ­ρι­σε το Κέντρο Υγεί­ας στον Άγιο Μάρ­κο, που βρί­σκε­ται 18 χλμ από την πόλη της Κέρ­κυ­ρας κοντά στον Ύψο. Και αυτό εξαι­τί­ας της έλλει­ψης αντι­πλημ­μυ­ρι­κών έργων.

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο