Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Μπέος: Χυδαίο σεξιστικό ανέκδοτο περί βιασμού την Ημέρα της Γυναίκας (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ποιόν, τα έργα και τις ημέ­ρες του δημάρ­χου Βόλου Αχιλ­λέα Μπέ­ου είναι γνω­στά σε όλους.

Όπως επί­σης είναι γνω­στός ο ωμός και χοντρο­κομ­μέ­νος σεξι­σμός του, τον οποίο φρο­ντί­ζει να ξερ­νά δημό­σια όταν του δίνε­ται η ευκαι­ρία. Μια τέτοια ευκαι­ρία του έδω­σε η Ένω­ση Γυναι­κών Νέας Αγχιά­λου που είχε την… έμπνευ­ση να τον καλέ­σει σε εκδή­λω­ση για την Παγκό­σμια Ημέ­ρα της Γυναίκας.

Μιας και βρέ­θη­κε λοι­πόν στην εκδή­λω­ση, ο Αχ. Μπέ­ος είπε και ενα «ανέκ­δο­το», απ’ αυτά τα κου­τσα­βα­κί­στι­κα «αστειά­κια» αντρών «παλαιάς κοπής» που θεω­ρούν τις γυναί­κες ανθρώ­πους δεύ­τε­ρης κατη­γο­ρί­ας. Που υπο­βι­βά­ζουν το γυναι­κείο φύλο και αργό­τε­ρα χασκο­γε­λά­νε για το «επί­τευγ­μα» τους.

Με τι βρή­κε να κάνει «χιού­μορ» ο δήμαρ­χος Βόλου; Με τον βια­σμό! Όσοι έχε­τε γερό στο­μά­χι δεί­τε παρα­κά­τω το βίντεο με το «ανέκ­δο­το» του Μπέου:

Να θυμί­σου­με ότι δεν είναι η πρώ­τη φορά που ο Αχ. Μπέ­ος προ­σβάλ­λει δημό­σια — και μάλι­στα μπρο­στά σε γυναί­κες — το γυναι­κείο φύλο. Το έπρα­ξε με ανά­λο­γης υφής άθλιο «αστειά­κι» το 2019, πάλι την Ημέ­ρα της Γυναίκας.

Να τον «χαί­ρο­νται», λοι­πόν, τον Μπέο τους οι κυρί­ες που τον κάλε­σαν στην εκδή­λω­ση τους και όσοι τον ψήφι­σαν για τον δημαρ­χια­κό θώκο της πόλης του Βόλου.

Ν. Μπε­λο­γιάν­νης Ν. Πλου­μπί­δης – Στο σπί­τι των ηρώων

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο