Μπακαλιάρος: από τους Βίκινγκς στο πιάτο μας
Γράφει ο \\ Αστέρης Αλαμπής _Μίδας Μπακαλιάρος, τυπικό φρέσκο ψάρι του Βόρειου Ατλαντικού _κυρίως, γνωστός παντού _αγγλικά cod \ stockfish, ισλανδικά þorski, ισπανικά bacalao, πορτογαλικά bacalhau, ιταλικά merluzzo \ baccalà (οι έχουν διαφορετικό όνομα για τον φρέσκο και τον παστό) γαλλικά la morue, треска στα ρώσικα (Соленая треска ο παστός), γερμανικά Kabeljau κλπ. με τη … Συνεχίστε να διαβάζετε το Μπακαλιάρος: από τους Βίκινγκς στο πιάτο μας.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί