Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Μόσχα μέσω… Κυψέλης; Σάλος για την καταγγελία της ΠΟΣΠΕΡΤ σχετικά με τον ανταποκριτή της ΕΡΤ

Αντα­πό­κρι­ση από Μόσχα μέσω… Κυψέ­λης. Κουρ­νια­χτό ξεσή­κω­σε η πλη­ρο­φο­ρία της ΠΟΣΠΕΡΤ πως ο αντα­πο­κρι­τής της ΕΡΤ στη Ρωσία, Αχιλ­λέ­ας Πατσού­κας, δεν βρί­σκε­ται στην πηγή των εξε­λί­ξε­ων τις τελευ­ταί­ες εβδο­μά­δες, λόγω του πολέ­μου, αλλά «κάπου στην Κυψέλη».

Σε ανα­κοί­νω­σή της που αφο­ρού­σε άλλο θέμα, η ΠΟΣΠΕΡΤ ανέ­φε­ρε χαρα­κτη­ρι­στι­κά: «…Επί­σης, η απου­σία αντα­πο­κρι­τή της ΕΡΤ στην Ρωσία και οι φήμες που ήθε­λαν τον δημο­σιο­γρά­φο να βρί­σκε­ται κάπου στην Κυψέ­λη, απο­τε­λούν τις προ­ϋ­πο­θέ­σεις που συν­θέ­τουν τα χαρα­κτη­ρι­στι­κά της ανυ­παρ­ξί­ας της αντι­κει­με­νι­κό­τη­τας. Αλή­θεια, τελι­κά υπάρ­χει αντα­πο­κρι­τής στην Ρωσία, ή η αντι­κει­με­νι­κό­τη­τα ακό­μα θυσιά­ζε­ται στον βωμό των υπε­ρα­τλα­ντι­κών και ευρω­ε­νω­σια­κών πολι­τι­κών σκοπιμοτήτων;».

Από την πλευ­ρά της, η ΕΡΤ σχο­λί­α­σε ότι ουδέ­πο­τε απέ­κρυ­ψε ότι ο κ. Πατσού­κας βρί­σκε­ται στην Αθή­να καθώς αντι­με­τω­πί­ζει ένα σοβα­ρό πρό­βλη­μα υγεί­ας που τον ανά­γκα­σε να νοση­λευ­θεί στον Ευαγ­γε­λι­σμό και να βρί­σκε­ται σε αναρ­ρω­τι­κή άδεια.

Την παραί­τη­ση του προ­έ­δρου της κρα­τι­κής τηλε­ό­ρα­σης Κων­στα­ντί­νου Ζού­λα, εφό­σον ισχύ­ουν οι καταγ­γε­λί­ες, ζήτη­σε ο Εκπρό­σω­πος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ — Προ­ο­δευ­τι­κή Συμ­μα­χία Νάσος Ηλιόπουλος.

Ναπο­λέ­ων Σου­κα­τζί­δης Το μεγα­λείο ενός αγω­νι­στή της Αντί­στα­σης, του Θέμου Κορνάρου

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο