Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα της ΚΟΜΕΠ

Σε λει­τουρ­γία τέθη­κε από χτες η νέα, ανα­νε­ω­μέ­νη ιστο­σε­λί­δα της ΚΟΜΕΠ στη διεύ­θυν­ση www.komep.gr, με πιο σύγ­χρο­νη και καλαί­σθη­τη εμφά­νι­ση, ευκο­λό­τε­ρη πλο­ή­γη­ση στα πιο πρό­σφα­τα αλλά και στα παλαιό­τε­ρα τεύ­χη και διευ­ρυ­μέ­νες δυνα­τό­τη­τες στην ανα­ζή­τη­ση άρθρων.

Στην αρχι­κή σελί­δα του ιστο­τό­που της «Κομ­μου­νι­στι­κής Επι­θε­ώ­ρη­σης», διμη­νιαί­ου θεω­ρη­τι­κού και πολι­τι­κού οργά­νου της ΚΕ του ΚΚΕ, εμφα­νί­ζο­νται το εξώ­φυλ­λο και τα περιε­χό­με­να του τεύ­χους που βρί­σκε­ται σε κυκλοφορία.

Αμέ­σως από κάτω βρί­σκε­ται το αρχι­κό τμή­μα του κει­μέ­νου και σύν­δε­σμος προς ολό­κλη­ρο το άρθρο της Σύντα­ξης της ΚΟΜΕΠ του τεύ­χους αυτού.

Ακό­μη πιο κάτω υπάρ­χουν σύν­δε­σμος με τη μορ­φή γρα­φι­κού για όποιον θέλει να γίνει συν­δρο­μη­τής του περιο­δι­κού, τα εξώ­φυλ­λα και σύν­δε­σμοι προς τα τέσ­σε­ρα πιο πρό­σφα­τα τεύ­χη, καθώς και διά­φο­ρες χρή­σι­μες πληροφορίες.

ΚΟΜΕΠ Συνδρομή

Από το μενού κάτω από το λογό­τυ­πο μπο­ρεί να πλοη­γη­θεί κανείς στο Αρχείο Τευ­χών, όπου εμφα­νί­ζο­νται όλα τα αναρ­τη­μέ­να τεύ­χη, με δυνα­τό­τη­τα εμφά­νι­σής τους και κατά έτος. Επι­λέ­γο­ντας κάποιο απ’ αυτά εμφα­νί­ζε­ται η λίστα περιε­χο­μέ­νων του με συν­δέ­σμους για την ανά­γνω­ση του πλή­ρους κει­μέ­νου των άρθρων.

Από το μενού μπο­ρεί επί­σης να δια­βά­σει κανείς ένα σύντο­μο ιστο­ρι­κό για τις εκδό­σεις της ΚΟΜΕΠ από την κυκλο­φο­ρία του πρώ­του της τεύ­χους τον Γενά­ρη του 1921 έως σήμε­ρα, καθώς και να μετα­βεί στη σελί­δα αναζήτησης.

Εκεί δίνε­ται δυνα­τό­τη­τα ανα­ζή­τη­σης δημο­σιευ­μά­των, που περιέ­χουν τον επι­θυ­μη­τό συν­δυα­σμό λέξε­ων, σε συν­δυα­σμό με ανα­ζή­τη­ση κατά έτος και κατά θεμα­τι­κή ενό­τη­τα. Παράλ­λη­λα εμφα­νί­ζε­ται ο αριθ­μός των άρθρων που εντάσ­σο­νται σε κάθε ενό­τη­τα και χρονιά.


Χρή­σι­μοι Σύν­δε­σμοι  |>   ΚΟΜΕΠ


 

Επι­κοι­νω­νία |> Σόλω­νος 130  Αθή­να, ΤΚ 10681 Τηλ: 2102592237  |> E‑mail: [email protected]

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο