Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Νέα γυναικοτονία στην Θεσσαλονίκη: 49χρονος σκότωσε τη σύζυγό του με οκτώ μαχαιριές

Με οκτώ μαχαι­ριές φέρε­ται να σκό­τω­σε ο 49χρονος τη 48χρονη σύζυ­γό του, στη νέα υπό­θε­ση γυναι­κο­κτο­νί­ας που απο­κα­λύ­φθη­κε το βρά­δυ της Κυρια­κής, στη Θεσ­σα­λο­νί­κη, όταν ο δρά­στης παρα­δό­θη­κε στην αστυ­νο­μία, ομο­λο­γώ­ντας το στυ­γε­ρό έγκλημα.

Η άτυ­χη γυναί­κα βρέ­θη­κε σε λίμνη αίμα­τος μέσα στην κρε­βα­το­κά­μα­ρα του σπι­τιού τους, στην Πολί­χνη, ενώ έφε­ρε χτυ­πή­μα­τα στον θώρα­κα και τα πόδια. Ερευ­νώ­ντας το σπί­τι, αστυ­νο­μι­κοί εντό­πι­σαν ένα κυνη­γε­τι­κό μαχαί­ρι που εκτι­μά­ται ότι ήταν το μέσο τέλε­σης της δολοφονίας.

Ο 49χρονος, με κατα­γω­γή από την Αρμε­νία (όπως και το θύμα), στην προ­α­να­κρι­τι­κή του απο­λο­γία φέρε­ται να είπε ότι προ­έ­βη στην πρά­ξη του επει­δή η γυναί­κα του τον απα­τού­σε. Γύρω στις 9.30 το βρά­δυ της Κυρια­κής, ο καθ’ ομο­λο­γί­αν δρά­στης μετέ­βη στο ΑΤ Λευ­κού Πύρ­γου, όπου απο­κά­λυ­ψε ότι είχε σκο­τώ­σει την σύζυ­γό του. Το άψυ­χο σώμα της βρέ­θη­κε λίγο αργό­τε­ρα από πλή­ρω­μα περι­πο­λι­κού, που μετέ­βη στην οικία του για να επα­λη­θεύ­σει τους ισχυ­ρι­σμούς του, ενώ άμε­σα κλή­θη­καν στο σημείο αστυ­νο­μι­κοί της Υπο­διεύ­θυν­σης Εγκλη­μα­το­λο­γι­κών Ερευ­νών Βορεί­ου Ελλά­δος για εξε­ρεύ­νη­ση του χώρου.

Σε βάρος του σχη­μα­τί­στη­κε δικο­γρα­φία από το Τμή­μα Εγκλη­μά­των κατά Ζωής της Ασφά­λειας Θεσ­σα­λο­νί­κης για ανθρω­πο­κτο­νία εκ προ­θέ­σε­ως, με την οποία οδη­γεί­ται στον εισαγγελέα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

che guevara 008

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο