Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Νέα επίθεση από θρασύδειλους στο δημοσιογράφο συνεργάτη μας Αλέκο Χατζηκώστα

Νέα επί­θε­ση από θρα­σύ­δει­λους στο δημο­σιο­γρά­φο Αλέ­κο Χατζη­κώ­στα, συνερ­γά­τη μας και εκδό­τη της εφη­με­ρί­δας της Βέροιας Η ΑΛΛη ΑΠΟΨΗ.

Δεδο­μέ­νη η συμπα­ρά­στα­ση μας όπως και όλου του δημο­κρα­τι­κού κόσμου της Βέροιας και όλης της χώρας.

Σύμ­φω­να με την ανάρ­τη­ση του Αλέ­κου Χατζηκώστα:

Χτες στις 11.45 μ.μ δέχτη­κα επί­θε­ση με σάπια φρού­τα στο σπί­τι μου (όπου είναι και η έδρα της εφη­με­ρί­δας μου «Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ» και alli-aposi.gr) στη Βέροια.

Οι δρά­στες (που έγι­ναν αντι­λη­πτοί από τη σύζυ­γο μου) ήταν 3 άτο­μα νεα­ρής ηλι­κί­ας που είχαν σακού­λα με σάπια φρού­τα (μήλα) και μάλι­στα ο ένας από αυτούς βιντε­ο­σκο­πού­σε με το κινη­τό του την όλη «δρά­ση». Οι φωνές της συζύ­γου, τους έτρε­ψαν σε φυγή, χωρίς αυτοί να μπο­ρέ­σουν να ρίξουν όλο το φορ­τίο που κουβαλούσαν.
Η επί­θε­ση αυτή είναι η πρώ­τη το 2020. Να θυμί­σω ότι προη­γή­θη­καν το 2019 3 επι­θέ­σεις (!) με αυγά και ανά­λο­γες καταγ­γε­λί­ες μου…

Η κοι­νω­νι­κή-πολι­τι­κή και δημο­σιο­γρα­φι­κή μου παρέμ­βα­ση για μια σει­ρά ζητή­μα­τα (π.χ εθνι­κι­στι­κά συλ­λα­λη­τή­ρια γι τη «Συμ­φω­νία των Πρε­σπών», «Βλα­χο­γιάν­νειο Μου­σείο», Προ­σφυ­γι­κό κ.α) φαί­νε­ται ότι «ενο­χλεί» σκο­τει­νούς κύκλους της περιο­χής γι’αυτό και αντι­δρούν με τον μόνο τρό­πο που αυτοί ξέρουν. Στα σκο­τει­νά, ύπου­λα και προβοκατόρικα.

Είναι φυσι­κά γελα­σμέ­νοι ότι θα μας τρο­μά­ξουν. Συνε­χί­ζου­με τον δρό­μο που χαρά­ξα­με εδώ και δεκα­ε­τί­ες. Οι πολί­τες της Ημα­θί­ας ας βγά­ζουν συμπε­ρά­σμα­τα και κυρί­ως ας ορθώ­σουν τεί­χος απέ­να­ντι στους κύκλους αυτούς!

Υ.Γ Όσο δε για τα σάπια μήλα, απλά δεί­χνουν τον «κόσμο» τους

epithesi veroia epithesi veroia1
(ΦΩΤΟ 1 από το τζά­μι, ΦΩΤΟ 2 από το πλακόστρωτο)

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο