Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Νέα Ιωνία: Η Εκκλησία επενδύει σε ελεύθερους χώρους με τη στήριξη Μανούρη, Γκότση, Θωμαΐδου και τα παιδιά κάνουν μάθημα σε προκάτ αίθουσες

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης

Με αφορ­μή την φιέ­στα Δήμου – Περι­φέ­ρειας – Μητρό­πο­λης-δημο­τι­κών παρα­τά­ξε­ων για τα εγκαί­νιά του «Ιωνι­κού Κέντρου» θα θέλα­με να θυμί­σου­με τα εξής:

  • Σε συν­θή­κες δρα­μα­τι­κής έλλει­ψης χώρων, λίγους μήνες πριν, η δημο­τι­κή αρχή του ΣΥΡΙΖΑ (Γκό­τσης), με την ενερ­γή στή­ρι­ξη και ψήφο των παρα­τά­ξε­ων «Δημιουρ­γία αλλη­λεγ­γύη» (Μανού­ρης) και «Δύνα­μη προ­ο­πτι­κής» (Θωμα­ΐ­δου), απο­φά­σι­σαν να απο­χα­ρα­κτη­ρί­σουν τον χαρα­κτη­ρι­σμέ­νο με από­φα­ση του δημο­τι­κού συμ­βου­λί­ου ως κοι­νό­χρη­στο χώρο πρα­σί­νου Ο.Τ. 445 (7.000 τ.μ.) επί της Λεω­φό­ρου Ηρα­κλεί­ου στον Περισ­σό και να τον παρα­δώ­σουν στην Ιερά Μητρό­πο­λη Νέας Ιωνί­ας, για 99 χρό­νια, για την αξιο­ποί­η­σή του σε συνερ­γα­σία με βιο­μή­χα­νους και εφοπλιστές.
  • Την ίδια ώρα 250 νήπια θα στε­γα­στούν σε αίθου­σες ΠΡΟΚΑΤ, λόγω έλλει­ψης υπο­δο­μών, ενώ δεν έχει γίνει καμία προ­σπά­θεια για δημιουρ­γία νέου χώρου πρα­σί­νου και ανα­ψυ­χής στην ευρύ­τε­ρη περιοχή.
  • Η Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση, είχε κατα­ψη­φί­σει την πρό­τα­ση της δημο­τι­κής αρχής στο δημο­τι­κό συμβούλιο(2017) εκδί­δο­ντας και την παρα­κά­τω ανα­κοί­νω­ση εδώ.

Τρα­ντα­χτή από­δει­ξη πως και οι τρεις τους συμ­φω­νούν στα βασι­κά (βλ. Ρυθ­μι­στι­κό Σχέ­διο Αττι­κής), όσες αντι­πο­λι­τευ­τι­κές κορώ­νες κι αν ρίχνουν, ειδι­κά προεκλογικά.

Στα προ­γράμ­μα­τά τους γρά­φο­νται παχιά λόγια και μεγα­λε­πή­βο­λα σχέ­δια. Όμως, η επο­χή της μακέ­τας πέρα­σε. Τα ζήσα­με. Στά­χτη στα μάτια του λαού και «τόνω­ση» των μεγά­λων επι­χει­ρη­μα­τι­κών ομίλων.

Ως Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση, διεκ­δι­κού­με την παρά­δο­ση χώρων στο λαό της Νέας Ιωνί­ας και τη δια­μόρ­φω­σή τους με βάση τις σύγ­χρο­νες ανά­γκες του για ανα­ψυ­χή, άθλη­ση και δια­σκέ­δα­ση. Οι κομ­μου­νι­στές δήμαρ­χοι μπή­καν μπρο­στά σε αυτή τη μάχη, αψη­φώ­ντας το κόστος (ο δήμαρ­χος Πάτρας, Κ. Πελε­τί­δης, σύρ­θη­κε στα δικα­στή­ρια για το «κακούρ­γη­μα» της δια­μόρ­φω­σης του Νότιου Πάρ­κου Πάτρας), συμ­βάλ­λο­ντας στην παρά­δο­ση εκα­το­ντά­δων στρεμ­μά­των νέων ελεύ­θε­ρων χώρων – ανά­σα ανα­κού­φι­σης για χιλιά­δες κατοίκους.

Τώρα ήρθε η ώρα να αλλά­ξει ρότα ο δήμος Νέας Ιωνί­ας. Με δημο­τι­κή αρχή που θα υπε­ρα­σπί­ζε­ται τα συμ­φέ­ρο­ντα του λαού και θα παίρ­νει απο­φά­σεις με βάση τις ανά­γκες του, χωρίς να τον επι­βα­ρύ­νει με νέα έξο­δα στο σύνο­λο της ζωής του.

Μπροστά οι ανάγκες του λαού!
Ψηφίζουμε – στηρίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση
Εκλέγουμε κομμουνιστή δήμαρχο στη Νέα Ιωνία

Νέα Ιωνία: Γκό­τσης, Μανού­ρης, Θωμα­ΐ­δου στη­ρί­ζουν τα σχέ­δια Εκκλη­σί­ας – κεφα­λαί­ου (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ με τον Κ. Κατιμερτζόγλου)

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο