Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Νέα καταγγελία: Ο Μίχος εξέδιδε την 12χρονη (και άλλα παιδιά) σε οίκο ανοχής!!!

Αδια­νό­η­τη καταγ­γε­λία από την πρό­ε­δρο των εκδι­δό­με­νων γυναι­κών Ελλά­δας, σύμ­φω­να με την οποία ο 53χρονος παι­δο­βια­στής Ηλί­ας Μίχος είχε πάει τη 12χρονη στον οίκο ανο­χής που δια­τη­ρεί στο Γκάζι!!!

Μια καταγ­γε­λία βόμ­βα της προ­έ­δρου των εκδι­δό­με­νων γυναι­κών Ελλά­δας που δίνει άλλη διά­στα­ση στην υπό­θε­ση δεδο­μέ­νου ότι ισχυ­ρί­ζε­ται πως ο παι­δο­βια­στής πήγε­ναι στον οίκο ανο­χής και άλλα παι­διά!!! Δηλώ­νει ότι έχει και στι­κά­κι στο οποίο φαί­νε­ται ο 53χρονος μαζί με την 12χρονη να την «εκδί­δει σε επώ­νυ­μους πελά­τες, ηθο­ποιούς, καλ­λι­τέ­χνες και πολι­τι­κούς»!!! Μάλι­στα, ανα­φέ­ρει ότι ο 53χρονος πήγαι­νε και άλλα παι­διά στον οίκο ανοχής.

Ερω­τη­θεί­σα σχε­τι­κά είπε: «Ήρθα να κατα­θέ­σω για αυτό το τέρας στην ανα­κρί­τρια. Δεν με δέχτη­κε για­τί θα δεχτεί τα δύο αυτά άτο­μα. Χθες που είδα τη φωτο­γρα­φία του τον ανα­γνώ­ρι­σα και ήρθα μόνη μου. Στο στι­κά­κι έχω κάμε­ρες και προ­τζέ­κτο­ρα, θα το δεί­τε και θα κατα­λά­βε­τε. Έχει τον κατη­γο­ρού­με­νο και το κορί­τσι που φαί­νε­ται φάτσα – κάρ­τα. Έφερ­νε και άλλα παιδιά».

Η φόνισ­σα, Αλέ­ξαν­δρου Παπαδιαμάντη

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο