Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Νέα πυρά του Ευάγγ. Βενιζέλου κατά της ηγετικής ομάδας του ΚΙΝΑΛ

Διερ­γα­σί­ες στο χώρο της εγχώ­ριας σοσιαλ­δη­μο­κρα­τί­ας πυρο­δό­τη­σε η ρήξη ανά­με­σα στην Φώφη Γεν­νη­μα­τά και τον Ευάγγ. Βενι­ζέ­λο. Για αύριο Τρί­τη έχει προ­γραμ­μα­τι­στεί κοι­νή συνε­δρί­α­ση της κοι­νο­βου­λευ­τι­κής ομά­δας και του πολι­τι­κού συμ­βου­λί­ου του Κινή­μα­τος Αλλαγής.

Ο πρώ­ην πρω­θυ­πουρ­γός Ευάγγ. Βενι­ζέ­λος σε συνέ­ντευ­ξη που παρα­χώ­ρη­σε στον «ΣΚΑΪ» απέ­δω­σε σε «πολι­τι­κές σκο­πι­μό­τη­τες» την από­φα­ση της προ­έ­δρου του κόμ­μα­τος Φ. Γεν­νη­μα­τά να μην του παρα­χω­ρη­θεί η πρώ­τη θέση στο ψηφο­δέλ­τιο Επι­κρα­τεί­ας, προ­κει­μέ­νου να στα­λεί μήνυ­μα ότι το ΚΙΝΑΛ είναι «άλλο κόμ­μα» δίχως τον ίδιο στις τάξεις του.

Χαρα­κτή­ρι­σε δε την από­φα­ση της Φ. Γεν­νη­μα­τά ως επι­λο­γή «αυτο­χει­ρια­σμού» της παρά­τα­ξης που «επι­χο­ρη­γεί» τη ΝΔ, κατα­λο­γί­ζο­ντας στην επι­κε­φα­λής του Κινή­μα­τος Αλλα­γής «άγχος να εκλε­γεί αυτο­δύ­να­μη η ΝΔ» για να μην έχει η ίδια διλήμ­μα­τα μετά τις εκλο­γές. Η ΝΔ «δεν υπάρ­χει στον ορί­ζο­ντά μου», ήταν η απά­ντη­σή του στο ενδε­χό­με­νο συνερ­γα­σί­ας μαζί της, ενώ απέρ­ρι­ψε το ενδε­χό­με­νο να προ­χω­ρή­σει στην ίδρυ­ση νέου κόμματος.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο