Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Νέα Σμύρνη: Καρέ καρέ η δολοφονική επίθεση στην καφετέρια με δύο νεκρούς

Δύο νεκροί αλβα­νι­κής κατα­γω­γής, ηλι­κί­ας 41 και 44 ετών, είναι τα θύμα­τα της δολο­φο­νι­κής επί­θε­σης με πυρο­βο­λι­σμούς, που δέχθη­καν από άγνω­στο άνδρα, αργά το βρά­δυ της Κυρια­κής, σε γνω­στό μπαρ της πλα­τεί­ας Νέας Σμύρνης.

Παράλ­λη­λα, τραυ­μα­τί­στη­κε από σφαί­ρα και μια 31χρονη Ελλη­νί­δα, που καθό­ταν σε διπλα­νό τρα­πέ­ζι, η οποία νοση­λεύ­ε­ται στον “Ερυ­θρό Σταυρό”.

Παράλ­λη­λα, τραυ­μα­τί­στη­κε πολύ ελα­φρά και ένας άνδρας, ο οποί­ος μόλις άρχι­σαν να πέφτουν οι πυρο­βο­λι­σμοί, προ­σπά­θη­σε έντρο­μος να απο­μα­κρυν­θεί, αλλά σκό­ντα­ψε και χτύ­πη­σε στο κεφά­λι. Δεν χρειά­στη­κε, όμως, να δια­κο­μι­στεί σε νοσοκομείο.

Ολα έγι­ναν λίγο μετά τις 21:30, όταν εμφα­νί­στη­κε έξω από το μαγα­ζί ένας μαυ­ρο­ντυ­μέ­νος άνδρας, που φορού­σε χει­ρουρ­γι­κή μάσκα, ο οποί­ος πήγε πήγε στο τρα­πέ­ζι που καθό­ντου­σαν τα δύο θύμα­τα και ξαφ­νι­κά έβγα­λε ένα πιστό­λι και άρχι­σε να τους πυρο­βο­λεί. Αμέ­σως μετά τρά­πη­κε σε φυγή.

Ο 41χρονος έχα­σε την ζωή του επί τόπου, ενώ ο 44χρονος κατέ­λη­ξε λίγη ώρα αργό­τε­ρα στο νοσο­κο­μείο όπου διακομίστηκε.

Προ­α­νά­κρι­ση για την υπό­θε­ση διε­νερ­γεί η Διεύ­θυν­ση Ασφά­λειας Αττικής.

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο