Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Νέα Φιλαδέλφεια: Κάλεσε στο σπίτι του 18χρονη για μπέιμπι σίτερ και τη βίασε

Στην οδό Τσα­μα­δού στον Πει­ραιά συνε­λή­φθη με ένταλ­μα ένας 31χρονος, ο οποί­ος σύμ­φω­να με την Υπο­διεύ­θυν­ση Ασφά­λειας Βορειο­α­να­το­λι­κής Αττι­κής, κατη­γο­ρεί­ται για βια­σμό μίας 18χρονης.

Σύμ­φω­να με την ΕΛΑΣ, ο 38χρονος κατη­γο­ρεί­ται ότι τις απο­γευ­μα­τι­νές ώρες της 20–3‑2022, μετά από ανταλ­λα­γή μηνυ­μά­των σε μέσο κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης, προ­σκά­λε­σε σε δια­μέ­ρι­σμα στη Νέα Φιλα­δέλ­φεια Αττι­κής την 18χρονη ημε­δα­πή, προ­κει­μέ­νου να συζη­τή­σουν για την πρό­σλη­ψή της, ως ντα­ντά του παι­διού του.

Η ανω­τέ­ρω μετέ­βη στο εν λόγω δια­μέ­ρι­σμα, όπου ο κατη­γο­ρού­με­νος με την απει­λή μαχαι­ριού την ακι­νη­το­ποί­η­σε και προ­έ­βη στην ανω­τέ­ρω αξιό­ποι­νη πράξη.

Από την προ­α­να­κρι­τι­κή έρευ­να της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφά­λειας Βορειο­α­να­το­λι­κής Αττι­κής, ταυ­το­ποι­ή­θη­κε ο φερό­με­νος ως δράστης.

Η σχη­μα­τι­σθεί­σα δικο­γρα­φία υπε­βλή­θη στην Εισαγ­γε­λία Πλημ­με­λειο­δι­κών Αθη­νών και εκδό­θη­κε ένταλ­μα, δυνά­μει του οποί­ου συνε­λή­φθη ο 31χρονος και οδη­γή­θη­κε στον αρμό­διο εισαγγελέα.

Ν. Μπε­λο­γιάν­νης Ν. Πλου­μπί­δης – Στο σπί­τι των ηρώων

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο