Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Νίκος Σαραντάκος — Ελληνικά Hoaxes, τα μόνα πραγματικά hoaxes του ελληνικού διαδικτύου

Σχό­λιο Ηρα­κλής Κακα­βά­νης //

Σε καταγ­γε­λία του αρχι­συ­ντά­κτη των «Hoaxes»* κ. Αλι­κά­κου, για μερο­λη­πτι­κές αναρ­τή­σεις υπέρ της ΝΔ προ­χώ­ρη­σε ο μέχρι πρό­τι­νος (εξω­τε­ρι­κός) συνερ­γά­της Ν. Σαραντάκος.

Και εξαι­τί­ας της μερο­λη­πτι­κής στά­σης του κ. Αλι­κά­κου δια­κό­πτει ο Νίκος Σαρα­ντά­κος τη συνερ­γα­σία με τα Ελλη­νι­κά Hoaxes. Όπως χαρα­κτη­ρι­στι­κά γρά­φει ο κ. Σαρα­ντά­κος, σε δημό­σιο διά­λο­γο, εξη­γώ­ντας  την καθυ­στε­ρη­μέ­νη διάρ­ρη­ξη της σχέ­σης του με το Ελλη­νι­κά Hoaxes:

«Εχω ενδεί­ξεις μερο­λη­πτι­κής λει­τουρ­γί­ας αλλά όχι τόσες που να μου επι­τρέ­πουν να βγά­λω ορι­στι­κό συμπέ­ρα­σμα. Αυτά τα πράγ­μα­τα θέλουν το χρό­νο τους. Αλλά οι δημο­σιεύ­σεις του Αλι­κά­κου (που δεν τον παρα­κο­λου­θού­σα) είναι κτγμ ξεκά­θα­ρα αντιδεοντολογικές.

(…)

Αλλά να βρί­ζει ο Αλι­κά­κος τον Πολά­κη (ή όποιον άλλο) είναι ανε­πί­τρε­πτο». Δηλα­δή, αν σωστά κατα­λα­βαί­νου­με, ο Νίκος Σαρα­ντά­κος διέρ­ρη­ξε τη σχέ­ση του με τα Ελλη­νι­κά Hoaxes εξαι­τί­ας σχο­λί­ου του αρχι­συ­ντά­κτη των Hoaxes στα social media για τον βου­λευ­τή του ΣΥΡΙΖΑ Π. Πολάκη.

Δεν τον ενό­χλη­σε τον κ. Σαρα­ντά­κο η προ­σπά­θεια, των Ελλη­νι­κών Hoaxes, απε­νο­χο­ποί­η­σης και ξεπλύ­μα­τος συγκε­κρι­μέ­νης πολι­τι­κής και οργα­νι­σμών (βλέ­πε ΝΑΤΟ), ακό­μη και διε­θνών προ­βο­κα­τσιών (π.χ. της αυτο­α­πο­κα­λού­με­νης ΜΚΟ Λευ­κά Κρά­νη, κατα­σκεύ­α­σμα των μυστι­κών υπη­ρε­σιών με ενερ­γό ρόλο στο αιμα­το­κύ­λι­σμα στην ευρύ­τε­ρη περιο­χή), φτά­νο­ντας μέχρι το σημείο να υιο­θε­τή­σουν χρυ­σαυ­γί­τι­κα επι­χει­ρή­μα­τα για τη μη ύπαρ­ξη νεκρών στο Πολυ­τε­χνείο!

(Κατά δήλω­σή του «Δεν εννοώ ότι δια­φω­νώ με το περιε­χό­με­νο των δημοσιεύσεων»)

Δεν τον ενό­χλη­σαν, τον (αυτο­α­πο­κα­λού­με­νο μυθο­κτό­νο!!!) Ν. Σαρα­ντά­κο, οι τόσες αμφι­σβη­τή­σι­μες αναρ­τή­σεις των Ελλη­νι­κών Hoaxes.

Δεν τον ενό­χλη­σαν, τον Ν. Σαρα­ντά­κο, οι τόσες μερο­λη­πτι­κές (πότε για τη ΝΔ, πότε για το ΣΥΡΙΖΑ) αναρ­τή­σεις των Ελλη­νι­κών Hoaxes.

Δεν τον ενό­χλη­σαν οι τόσες καταγ­γε­λί­ες, δια­μαρ­τυ­ρί­ες κλπ επαγ­γελ­μα­τιών δημο­σιο­γρά­φων και ανα­γνω­στών για τα Ελλη­νι­κά Hoaxes.

Δεν ένιω­σε άβο­λα, ο Ν. Σαρα­ντά­κος, ως «βοη­θός σερί­φη» στο διαδίκτυο…

…  ξεχεί­λι­σε το ποτή­ρι για τον κ. Σαρα­ντά­κο με την (όποια) ανα­φο­ρά (στα social media) του επι­κε­φα­λής των Ελλη­νι­κών Hoaxes στον κ. Πολά­κη(!!!) και ένιω­σε «εξα­πα­τη­μέ­νος» (κατά δήλω­σή του).

(Καμία δια­φω­νία από τον κ. Σαρα­ντά­κο για το περιε­χό­με­νο των δημο­σιεύ­σε­ων των Ελλη­νι­κών Hoaxes, κατά δήλω­σή του).

Καμία έκπλη­ξη από την ευαι­σθη­σία του για τον Π. Πολά­κη, γνω­στός ο Ν. Σαρα­ντά­κος για την ταύ­τι­σή του με το βίο, την πολι­τεία και το ήθος του ΣΥΡΙΖΑ τα τελευ­ταία χρόνια.

Καμία έκπλη­ξη και από τη συνερ­γα­σία του Ν. Σαρα­ντά­κου, του ανθρώ­που με τις δεκά­δες εμπα­θείς, αμφι­σβη­τή­σι­μες, ελεγ­χό­με­νες και αντιε­πι­στη­μο­νι­κές αναρ­τή­σεις στο μπλοκ του, με τα μόνα πραγ­μα­τι­κά Hoaxes του ελλη­νι­κού δια­δι­κτύ­ου, τα Ελλη­νι­κά Hoaxes.

* Τα Ελλη­νι­κά Hoaxes (συνερ­γά­της των οποί­ων ήταν ο κ. Σαρα­ντά­κος  — Έμμι­σθος; Δεν το διευ­κρι­νί­ζει ο καταγ­γέλ­λων) ανή­κουν στην ομά­δα της Athens Voice, του μέσου που προ λίγου και­ρού έκα­νε αισθη­τή την παρου­σία του, για ακό­μη μία φορά, με ένα κατά­πτυ­στο δημο­σί­ευ­μα για την άτυ­χη μετα­νά­στρια νοσο­κό­μα που σκο­τώ­θη­κε στο Κρα­τι­κό Νοσο­κο­μείο Νίκαιας. 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο