Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Να απαιτήσουν “τώρα” να γίνουν τα αναγκαία αντιπλημμυρικά και αντιπυρικά έργα καλεί τους πολίτες η Κ.Ο Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ

Να απαι­τή­σουν «τώρα» να γίνουν τα απα­ραί­τη­τα αντι­πλημ­μυ­ρι­κά και αντι­πυ­ρι­κά έργα στην περιο­χή, καλεί «τους εργα­ζό­με­νους και τον λαό της Κεντρι­κής Μακε­δο­νί­ας» η τοπι­κή Κομ­μα­τι­κή Οργά­νω­ση (Κ.Ο) του ΚΚΕ, με σημε­ρι­νή ανα­κοί­νω­σή της.

Όπως υπο­γραμ­μί­ζε­ται στην ανα­κοί­νω­ση, «δεν έχει περά­σει μήνας από τότε που πρω­θυ­πουρ­γός, περι­φε­ρειάρ­χης, υπουρ­γοί και δήμαρ­χοι της Κ. Μακε­δο­νί­ας, όλοι μαζί “εν χορώ” μας μιλού­σαν για τη “δίκαιη ανά­πτυ­ξη” από το ανα­πτυ­ξια­κό συνέ­δριο. Μια βρο­χή ωστό­σο είναι αρκε­τή, για να απο­δεί­ξει ότι όση “δίκαιη ανά­πτυ­ξη” και αν λαν­σά­ρουν, αυτή δεν θα είναι για τους εργα­ζό­με­νους, τις λαϊ­κές οικο­γέ­νειες της περιο­χής μας. Η πλειο­ψη­φία συνε­χί­ζει να ζει σε γει­το­νιές και χωριά που δεν δια­θέ­τουν ούτε τη στοι­χειώ­δη αντι­πλημ­μυ­ρι­κή και αντι­πυ­ρι­κή προ­στα­σία ή στην καλύ­τε­ρη περί­πτω­ση έχει δεκα­ε­τί­ες να συντη­ρη­θεί, με απο­τέ­λε­σμα, ακό­μα όταν δεν είναι “ακραία” τα και­ρι­κά φαι­νό­με­να, να έχου­με σημα­ντι­κές κατα­στρο­φές» κατα­λή­γει η ανα­κοί­νω­ση της Κ.Ο. Κεντρι­κής Μακε­δο­νί­ας του ΚΚΕ.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο