Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο αγνοούμενοι στην Κερατέα — Τρία τα θύματα της κακοκαιρίας

Νεκροί εντο­πί­στη­καν και οι δύο άνδρες που αγνο­ού­νταν όταν το αυτο­κί­νη­το στο οποίο επέ­βαι­ναν παρα­σύρ­θη­κε από ορμη­τι­κά νερά, την Πέμ­πτη 3 Γενά­ρη, στην Κερα­τέα και κατέ­λη­ξε στην κοί­τη ρέματος.

Χθες Σάβ­βα­το 5 Γενά­ρη βρέ­θη­κε πνιγ­μέ­νη μέσα στο αυτο­κί­νη­το η σύζυ­γος του ενός εκ των δύο και σήμε­ρα από τα συνερ­γεία της Πυρο­σβε­στι­κής ολο­κλη­ρώ­θη­κε η τρα­γω­δία με την ανεύ­ρε­ση και των δύο αγνοούμενων.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι το ζευ­γά­ρι, 68 ετών ο άνδρας και 66 ετών η γυναί­κα, επέ­βαι­νε στο αυτο­κί­νη­το του γεί­το­νά τους, ο οποί­ος προ­θυ­μο­ποι­ή­θη­κε να τους μετα­φέ­ρει στην αγο­ρά για ψώνια, αλλά προ­φα­νώς λόγω της νερο­πο­ντής το όχη­μα παρα­σύρ­θη­κε πάνω στο γεφυ­ρά­κι στην περιο­χή Οβριό­κα­στρο, όπου και βρέ­θη­κε χθες με τη γυναί­κα νεκρή στα πίσω καθίσματα.

Σήμε­ρα εντο­πί­στη­κε ο οδη­γός του αυτο­κι­νή­του νεκρός, μέσα στο ρέμα στην περιο­χή Ελαιο­χώ­ρι, 15 χλμ. από το σημείο της παρά­συρ­σης και αργό­τε­ρα, σε ενδιά­με­ση από­στα­ση, στην περιο­χή Κυψέ­λι­ζα, περί­που 10 χλμ. από το σημείο της παρά­συρ­σης, βρέ­θη­κε και το πτώ­μα του 68χρονου.

Αυτή την ώρα ανα­σύ­ρο­νται τα πτώ­μα­τα των δύο ανδρών από τα συνερ­γεία της ΕΜΑΚ.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο