Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Νεκρός πυροσβέστης εν ώρα καθήκοντος στον Αλμυρό Βόλου

Ένας 40χρονος πυρο­σβέ­στης έχα­σε την ζωή του σήμε­ρα το μεση­μέ­ρι στον Αλμυ­ρό του Βόλου κατά τη διάρ­κεια της υπη­ρε­σί­ας την ώρα που πυρο­σβε­στι­κό κλι­μά­κιο έκα­νε πλύ­ση του οδο­στρώ­μα­τος στον περι­φε­ρεια­κό δρό­μο του Αλμυρού.

Σύμ­φω­να με τις εκτι­μή­σεις των ιατρών του Κέντρου Υγεί­ας Αλμυ­ρού όπου και μετα­φέρ­θη­κε εσπευσμένα,ο θάνα­τος του 40χρονου πυρο­σβέ­στη οφεί­λε­ται σε ανα­κο­πή της καρδιάς.

Οι συνά­δελ­φοί του τον είδαν ξαφ­νι­κά να καταρ­ρέ­ει και να πέφτει στο έδα­φος και αμέ­σως προ­σέ­τρε­ξαν για να τον βοη­θή­σουν και να δουν τι συμ­βαί­νει. Ειδο­ποι­ή­θη­κε αμέ­σως το ΕΚΑΒ και με ασθε­νο­φό­ρο μετα­φέρ­θη­κε σε ελά­χι­στο χρό­νο στο Κέντρο Υγεί­ας Αλμυ­ρού όπου απλά δια­πι­στώ­θη­κε ο θάνα­τός του.

Ο 40χρονος πυρο­σβέ­στης, που δεν ήταν παντρε­μέ­νος, κατέρ­ρευ­σε στη διάρ­κεια πλύ­σης οδο­στρώ­μα­τος και οι ιατροί δια­πί­στω­σαν αιμορ­ρα­γία στο κεφά­λι του, αλλά που δεν προ­ερ­χό­ταν από χτύ­πη­μα της πυρο­σβε­στι­κής μάνι­κας που τον χτύ­πη­σε όταν έπε­σε στο έδα­φος εξαι­τί­ας της λιπο­θυ­μί­ας του.

Στην σορό του άτυ­χου πυρο­σβέ­στη ανα­μέ­νε­ται να γίνουν νεκρο­ψία και νεκρο­το­μή, για να δια­πι­στω­θούν τα ακρι­βή αίτια του θανά­του του.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο