Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ν. Καραθανασόπουλος: Καταγγέλλουμε το εσπευσμένο κλείσιμο-κουκούλωμα της Εξεταστικής, με ευθύνη της ΝΔ

Ο βου­λευ­τής του ΚΚΕ και μέλος της Εξε­τα­στι­κής Επι­τρο­πής Νίκος Καρα­θα­να­σό­που­λος, μετά την από­φα­ση για ολο­κλή­ρω­ση της εξέ­τα­σης μαρ­τύ­ρων που ελή­φθη από τους βου­λευ­τές της πλειο­ψη­φί­ας, έκα­νε λόγο για «Επι­τρο­πή-παρω­δία» και «εσπευ­σμέ­νο κλείσιμο/κουκούλωμα» «με ευθύ­νη της κυβερ­νη­τι­κής πλειο­ψη­φί­ας», ενώ σημειώ­νει ότι «το ΚΚΕ θα συνε­χί­σει να απο­κα­λύ­πτει στοι­χεία και την αλή­θεια στον λαό».

Συγκε­κρι­μέ­να ο κ. Καρα­θα­να­σό­που­λος δήλωσε:

«Καταγ­γέλ­λου­με το εσπευ­σμέ­νο κλείσιμο/κουκούλωμα της Εξε­τα­στι­κής Επι­τρο­πής. Με ευθύ­νη της κυβερ­νη­τι­κής πλειο­ψη­φί­ας, έκλει­σαν οι δια­δι­κα­σί­ες μίας Εξε­τα­στι­κής Επι­τρο­πής ‑παρω­δία.

Οι εργα­σί­ες της απο­τέ­λε­σαν το «κερα­σά­κι στην τούρ­τα» της μεθο­δευ­μέ­νης συγκά­λυ­ψης των υπο­θέ­σε­ων, του απο­προ­σα­να­το­λι­σμού με επι­λε­κτι­κές διαρ­ρο­ές ένθεν κακεί­θεν, οι οποί­ες σκο­πό έχουν να συσκο­τί­σουν την υπό­θε­ση, να αφή­σουν στο απυ­ρό­βλη­το το αντι­δρα­στι­κό θεσμι­κό πλαί­σιο και την ασύ­δο­τη δρά­ση των εγχώ­ριων και ξένων μυστι­κών υπη­ρε­σιών, των κρα­τι­κών και παρα­κρα­τι­κών μηχανισμών.

Το ΚΚΕ θα συνε­χί­σει να απο­κα­λύ­πτει στοι­χεία και την αλή­θεια στο λαό, για να τους χαλά­σου­με τα αντι­λαϊ­κά τους σχέ­δια. Θα κάνου­με ό,τι περ­νά­ει από το χέρι μας για να πάρει την υπό­θε­ση στα χέρια του ο λαός, για την προ­στα­σία των δικαιω­μά­των του, για την κατάρ­γη­ση του σκο­τει­νού θεσμι­κού πλαι­σί­ου, για την ανα­τρο­πή του συστή­μα­τος της βαρβαρότητας».

 

Αλή­θειες και ψέμα­τα για το λιμό στην Ουκρα­νία, Νίκος Μόττας

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο