Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ν. Καραθανασόπουλος: Μόνο το ΚΚΕ μπορεί να κάνει πραγματική αντιπολίτευση στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση (AUDIO)

Ο λαός ανα­γνω­ρί­ζει την συστη­μα­τι­κή συνέ­πεια λόγων και έργων του ΚΚΕ, το οποίο πρω­το­στά­τη­σε στην πάλη των εργα­ζο­μέ­νων όπου υπήρ­ξαν κατα­κτή­σεις, σημεί­ω­σε ο Νίκος Καρα­θα­να­σό­που­λος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής Αχα­ΐ­ας, μιλώ­ντας στο Πρώ­το Πρό­γραμ­μα της ΕΡΑ.

Όπως τόνι­σε, δεν πρέ­πει να περι­μέ­νει κάτι καλό ο εργα­ζό­με­νος από την όποια κυβερ­νη­τι­κή επι­λο­γή, αλλά πρέ­πει να δυνα­μώ­σει το αντί­πα­λο δέος, το ΚΚΕ που είναι το μόνο κόμ­μα που μπο­ρεί να κάνει πραγ­μα­τι­κή λαϊ­κή αντιπολίτευση.

Ξεκα­θά­ρι­σε ότι το ΚΚΕ δεν είναι περι­χα­ρα­κω­μέ­νο, αλλά βρί­σκε­ται καθη­με­ρι­νά στους μεγά­λους αγώ­νες, έχει την εμπι­στο­σύ­νη ευρύ­τε­ρων λαϊ­κών στρω­μά­των στους χώρους δου­λειάς και νεο­λαί­ας, όπως απο­τυ­πώ­θη­κε και με την μεγά­λη νίκη της «Παν­σπου­δα­στι­κής ΚΣ» στα πανεπιστήμια.

Επι­σή­μα­νε ότι η κάλ­πη θα βγά­λει σίγου­ρα αντι­λαϊ­κή κυβέρ­νη­ση και «συμπο­λι­τευό­με­νη αντι­πο­λί­τευ­ση» από τα άλλα κόμ­μα­τα, γι’ αυτό χρειά­ζε­ται να δυνα­μώ­σει το ΚΚΕ και μέσα στη Βουλή.

Πηγή: 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο