Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ν. Καραθανασόπουλος: Ο λαός να μην έχει αυταπάτες για την επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση (VIDEO)

Είναι πρό­κλη­ση να γίνε­ται λόγος για παρα­πλα­νη­μέ­νους ψηφο­φό­ρους της Χρυ­σής Αυγής, μετά από όλα όσα έχουν δει τη δημο­σιό­τη­τα, τόνι­σε ο Νίκος Καρα­θα­να­σό­που­λος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής Αχα­ΐ­ας, μιλώ­ντας σήμε­ρα το πρωί στο «Action 24».

Όπως είπε, οι ναζι­στές φασί­στες θα χτυ­πη­θούν με όρους κινή­μα­τος σε κάθε χώρο εργα­σί­ας, σε κάθε γει­το­νιά, σχο­λείο και σχολή.

Στη συνέ­χεια επι­σή­μα­νε ότι επι­χει­ρεί­ται να δια­μορ­φω­θεί κλί­μα πόλω­σης με εκβια­στι­κά διλήμ­μα­τα προς τον λαό ενό­ψει των εκλο­γών για να συγκα­λυ­φθεί ότι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ έχουν παρεμ­φε­ρή προ­γράμ­μα­τα και δεσμεύ­ο­νται σε βασι­κές κατευ­θύν­σεις την επό­με­νη μέρα που θα είναι πιο δύσκο­λη για τον λαό.

Μια επό­με­νη μέρα που, όπως είπε ο Ν. Καρα­θα­να­σό­που­λος, θα περι­λαμ­βά­νει κατε­δα­φι­σμέ­να εργα­σια­κά δικαιώ­μα­τα, αιμα­το­βαμ­μέ­να πρω­το­γε­νή πλε­ο­νά­σμα­τα και επί­θε­ση στο βιο­τι­κό επί­πε­δο από όποια κυβέρ­νη­ση προ­κύ­ψει, γι’ αυτό κάλε­σε τον λαό να μην έχει αυτα­πά­τες σχε­τι­κά με το ποια θα είναι η επό­με­νη κυβέρνηση.

Τέλος, παρα­τή­ρη­σε επι­λε­κτι­κό­τη­τα για τις υπο­θέ­σεις δια­φθο­ράς από τα τρία παρα­πά­νω κόμ­μα­τα, καθώς από κοι­νού απέρ­ρι­ψαν τα προη­γού­με­να χρό­νια την πρό­τα­ση του ΚΚΕ για κατάρ­γη­ση του νόμου περί ευθύ­νης υπουργών.

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο