Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ν. Κεραμέως: «Δεν κλείνουν τα σχολεία»

Μια ακό­μη παρέμ­βα­ση για να δια­βε­βαιώ­σει ότι τα σχο­λεία δεν πρό­κει­ται να κλεί­σουν, πραγ­μα­το­ποί­η­σε σήμε­ρα η υπουρ­γός Παι­δεί­ας Νίκη Κερα­μέ­ως, ισχυ­ρι­ζό­με­νη και πάλι ότι η κατά­στα­ση στα σχο­λεία, είναι «ικα­νο­ποι­η­τι­κή».

«Καμία απο­λύ­τως συζή­τη­ση για ανα­στο­λή λει­τουρ­γί­ας σχο­λεί­ων. Πολ­λές ευχα­ρι­στί­ες στην εκπαι­δευ­τι­κή κοι­νό­τη­τα για την εξαι­ρε­τι­κή τήρη­ση των μέτρων» σημεί­ω­σε η υπουρ­γός στον ραδιο­φω­νι­κό σταθ­μό «Max FM».

Η υπουρ­γός Παι­δεί­ας, υπε­ρα­μύν­θη­κε της πολι­τι­κής που αφή­νει σχο­λεία, μαθη­τές και εκπαι­δευ­τι­κούς απρο­στά­τευ­τα, ισχυ­ρί­ζό­με­νη ότι μόλις 6 τμή­μα­τα είναι κλει­στά στα πάνω από 80.000, συνε­χί­ζο­ντας την καλ­λιέρ­γεια της εικό­νας που θέλει να δημιουρ­γή­σει, με βάση τα πρω­τό­κολ­λα — λάστι­χο, που ουσια­στι­κά κου­κου­λώ­νουν τα προβλήματα.

Έτσι η υπουρ­γός Παι­δεί­ας επί της ουσί­ας υπε­ρα­μύν­θη­κε της πολι­τι­κής που ούτε πρό­γραμ­μα εμβο­λια­στι­κής ενη­μέ­ρω­σης προ­βλέ­πει, ούτε, κυρί­ως, αραί­ω­ση των μαθη­τών σε κάθε τάξη, με επι­πλέ­ον προ­σλή­ψεις εκπαι­δευ­τι­κών και αξιο­ποί­η­ση όλων των ανα­γκαί­ων υποδομών.

Πηγή: 902.gr

vivlio mpelogiannis

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο