Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ν. Σοφιανός: «Η ευαισθησία για την Ακρόπολη, αν δεν συνοδεύεται από αυτοκριτική, θυμίζει ψηφοθηρία και προεκλογικές σκοπιμότητες»

«Η ευαι­σθη­σία για την Ακρό­πο­λη, αν δεν συνο­δεύ­ε­ται από αυτο­κρι­τι­κή, θυμί­ζει ψηφο­θη­ρία και προ­ε­κλο­γι­κές σκο­πι­μό­τη­τες», δήλω­σε ο Νίκος Σοφια­νός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος Αθή­νας με τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» για το θέμα των πολυώ­ρο­φων κτι­ρί­ων γύρω από την Ακρόπολη.

«Ο κ. Μπα­κο­γιάν­νης μιλά για “πολε­ο­δο­μι­κά εκτρώ­μα­τα”, που έγι­ναν με βάση τον ΓΟΚ του 2012, που ψήφι­σε η κυβέρ­νη­ση του κόμ­μα­τός του. Ο κ. Ηλιό­που­λος μιλά για “παρα­μόρ­φω­ση του αστι­κού τοπί­ου”, που έγι­νε με άδειες που έδω­σαν οι συνά­δελ­φοί του υπουρ­γοί Περι­βάλ­λο­ντος και Πολι­τι­σμού. Τώρα θα επα­νε­ξε­τά­σουν τις άδειες, κάτι είναι κι αυτό», ανα­φέ­ρει ο Ν. Σοφια­νός κατα­λή­γο­ντας στη δήλω­σή του ως εξής: «Η ετε­ρο­χρο­νι­σμέ­νη ευαι­σθη­σία των υπουρ­γών του ΣΥΡΙΖΑ πρέ­πει να φανεί και με το γκρέ­μι­σμα των ερει­πί­ων που ανή­κουν στο υπουρ­γείο Πολι­τι­σμού, στους πρό­πο­δες της Ακρό­πο­λης, μπρο­στά στα Ανα­φιώ­τι­κα και χάσκουν από το 1996. Ανα­φε­ρό­μα­στε, κ. Ζορ­μπά, στο ερεί­πιο της Στρά­τω­νος αριθ. 15–25».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο