Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός στη χώρα μας — Εμβολιάστηκαν Σακελλαροπούλου, Μητσοτάκης, Βαρουφάκης, Τσιόδρας

Ξεκί­νη­σαν οι εμβο­λια­σμοί και στη χώρα μας όμως και στις υπό­λοι­πες χώρες της ΕΕ, όμως η αισιο­δο­ξία που δίνει το εμβό­λιο για μεσο­πρό­θε­σμη ανα­χαί­τι­ση της παν­δη­μί­ας, δεν μπο­ρούν να κρυ­φτούν τα προ­βλή­μα­τα στο δημό­σιο σύστη­μα Υγεί­ας που δοκι­μά­ζε­ται και οι ευθύ­νες της κυβέρ­νη­σης που επί μήνες δεν προ­χώ­ρη­σε σε ουσια­στι­κά μέτρα αντι­με­τώ­πι­σης της πανδημίας.

Παρά το μήνυ­μα αισιο­δο­ξί­ας και ελπί­δας που θέλη­σε να περά­σει η κυβέρ­νη­ση με το επι­κοι­νω­νια­κό σόου, αν δεν παρ­θούν άμε­σα μέτρα για την προ­στα­σία των πολι­τών θα συνε­χί­σου­με να θρη­νού­με θύμα­τα της παν­δη­μί­ας, τα lockdown και τα πρό­στι­μα στους πολί­τες θα πέφτουν βροχή.

Η Ευστα­θία Καμπι­σιού­λη, νοση­λεύ­τρια ΜΕΘ στο «Ευαγ­γε­λι­σμό» ήταν ο πρώ­τος άνθρω­πος που εμβο­λιά­στη­κε στη μία το μεση­μέ­ρι στον Ευαγ­γε­λι­σμό. Στη συνέ­χεια πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε στο ίδιο νοσο­κο­μείο ο δεύ­τε­ρος συμ­βο­λι­κός εμβο­λια­σμός, του ηλι­κιω­μέ­νου Μιχά­λη Γιο­βα­νί­δη, φιλο­ξε­νού­με­νου σε Μονά­δα Φρο­ντί­δας Ηλι­κιω­μέ­νων.  Ταυ­τό­χρο­να ξεκί­νη­σαν ήδη οι εμβο­λια­σμοί και στα πέντε Νοσο­κο­μεία της Αττι­κής, «Ο Ευαγ­γε­λι­σμός», «Η Σωτη­ρία», «Αττι­κόν», «Θριά­σιο» και «Ασκλη­πιείο» Βούλας.

Έχουν εμβο­λια­στεί ήδη και η Προ­ε­δρος της Δημο­κρα­τί­ας Κατε­ρί­να Σακελ­λα­ρο­πού­λου στο νοσο­κο­μείο «Ευγ­γε­λι­σμός» και ο πρω­θυ­πουρ­γός Κυριά­κος Μητσο­τά­κης στο «Αττι­κόν». Λίγο αργό­τε­ρα στο ίδιο νοσο­κο­μείο εμβο­λιά­σθη­κε και ο λοι­μω­ξιό­λο­γος Σωτή­ρης Τσιόδρας.

Μετά τον εμβο­λια­σμό του ο κ. Τσιό­δρας τόνι­σε ότι το εμβό­λιο είναι ασφα­λές ενώ επι­σή­μα­νε ότι δεν είναι το τέλος ακό­μα, να είμα­στε όλοι προσεκτικοί

Ο γραμ­μα­τέ­ας του ΜέΡΑ25 εμβο­λιά­στη­κε στο νοσο­κο­μείο «Ευαγ­γε­λι­σμός», απο­τε­λώ­ντας τον τελευ­ταίο πολι­τι­κό αρχη­γό για σήμερα.

Αύριο Δευ­τέ­ρα 28 Δεκεμ­βρί­ου, θα εμβο­λια­στούν στο Νοσο­κο­μείο Ευαγ­γε­λι­σμός ο πρό­ε­δρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέ­ξης Τσί­πρας στις 11:45, ο υπουρ­γός Υγεί­ας Βασί­λης Κικί­λιας στις 12:15 και ο γενι­κός γραμ­μα­τέ­ας Πρω­το­βάθ­μιας Φρο­ντί­δας Υγεί­ας Μάριος Θεμι­στο­κλέ­ους στις 12:45. Την Τετάρ­τη θα εμβο­λια­στεί ο Γενι­κός Γραμ­μα­τέ­ας του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας.

Σκλη­ρός Απρί­λης του 2020μ.Χ.

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο