Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ξεκινούν, αύριο Δευτέρα, οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα Λύκεια

Η Παρα­σκευή ήταν η τελευ­ταία ημέ­ρα μαθη­μά­των για τους μαθη­τές και τις μαθή­τριες των τριών τάξε­ων των Γενι­κών και των Επαγ­γελ­μα­τι­κών Λυκεί­ων, ημε­ρη­σί­ων και εσπε­ρι­νών. Αλλω­στε, αύριο Δευ­τέ­ρα, 23 Μαΐ­ου, ξεκι­νούν οι προ­α­γω­γι­κές και απο­λυ­τή­ριες εξε­τά­σεις, οι οποί­ες θα διαρ­κέ­σουν έως τις 15 Ιουνίου.

Ειδι­κό­τε­ρα, οι προ­α­γω­γι­κές εξε­τά­σεις των μαθητών/τριών της Α΄ και Β΄ τάξης των Ημε­ρη­σί­ων και Εσπε­ρι­νών ΓΕΛ διε­ξά­γο­νται από τη Δευ­τέ­ρα 23 Μαΐ­ου 2022 έως την Τετάρ­τη 15 Ιου­νί­ου 2022 ενώ οι απο­λυ­τή­ριες εξε­τά­σεις των μαθητών/τριών της Γ΄ τάξης Ημε­ρη­σί­ων και Εσπε­ρι­νών ΓΕΛ, διε­ξά­γο­νται από τη Δευ­τέ­ρα 23 Μαΐ­ου 2022 έως την Τρί­τη 31 Μαΐ­ου 2022.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται, ότι νωρί­τε­ρα από πέρ­σι θα διε­ξα­χθούν αυτή τη χρο­νιά οι Πανελ­λα­δι­κές Εξε­τά­σεις. Για τους μαθη­τές και μαθή­τριες των ΓΕΛ έχουν προ­γραμ­μα­τι­στεί στις 3–10 Ιου­νί­ου, ενώ για τους απο­φοί­τους των ΕΠΑΛ στις 2–17 Ιου­νί­ου. Τα Ειδι­κά Μαθή­μα­τα θα εξε­τα­στούν 18–30 Ιουνίου.

Η αντί­στρο­φη μέτρη­ση για τη λήξη της σχο­λι­κής χρο­νιάς έχει αρχί­σει και στα Γυμνά­σια, με την τελευ­ταία ημέ­ρα μαθη­μά­των να είναι η 30η Μαΐ­ου. Οι εξε­τά­σεις στο Γυμνά­σιο θα διε­ξα­χθούν 1–15 Ιουνίου.

Τα Δημο­τι­κά και τα Νηπια­γω­γεία θα κλεί­σουν αργό­τε­ρα, στις 15 Ιουνίου.

Αρθού­ρος Ρεμπώ Επα­να­στά­της και μπο­έμ ΜΙΚΡΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ
Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο