Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ξεπεσμός, όχι του απασφαλισμένου Τζήμερου, του ΣΚΑΪ

Πού τον χάνεις, πού τον βρί­σκεις, σε κάποιο πάνελ θα βρί­σκε­ται προ­σκα­λε­σμέ­νος για να βγά­λει το αντι­κομ­μου­νι­στι­κό του άχτι. Ο λόγος για τον γνω­στό ακρο­δε­ξιό Θ. Τζή­με­ρο, που χτες φιλο­ξε­νού­νταν στον ΣΚΑΪ. Αφού αυτο­προσ­διο­ρί­στη­κε ως «δημο­κρά­της» και «γι’ αυτό αντι­κομ­μου­νι­στής», ζήτη­σε να επι­βλη­θούν κυρώ­σεις στο ΚΚΕ για το Πρό­γραμ­μά του (!) και επει­δή «μολύ­νει τοξι­κά όλο τον πολι­τι­κό βίο». 

Συνε­χί­ζο­ντας το …δημο­κρα­τι­κό του παρα­λή­ρη­μα, ζήτη­σε να απο­λύ­ο­νται όσοι δημό­σιοι υπάλ­λη­λοι απερ­γούν και να απα­γο­ρευ­θεί η απερ­γία στο Δημό­σιο, επει­δή «μπο­ρεί να μας επι­τε­θεί η Τουρ­κία» (!) και να μην είμα­στε σε ετοι­μό­τη­τα. Εκεί που απα­σφά­λι­σε (πάντα δημο­κρα­τι­κά…), ήταν όταν ανα­φέρ­θη­κε στους πρό­σφυ­γες, λέγο­ντας ότι πρό­κει­ται για «τυχο­διώ­κτες από όλο τον κόσμο», ότι η Ελλά­δα «υφί­στα­ται εισβο­λή και χρη­μα­το­δο­τεί τον εισβο­λέα», ότι «η Ευρώ­πη μπο­ρεί να “ξυπνή­σει” κάποια στιγ­μή ως ισλα­μι­κό χαλι­φά­το» και ότι αν ο ίδιος εκλε­γεί, θα απε­λά­σει όλους τους «παρά­νο­μα εισελ­θό­ντες». Ο,τι λένε και οι χρυ­σαυ­γί­τες δηλαδή. 

Αν και ο συγκε­κρι­μέ­νος έχει κατα­ντή­σει πιο γρα­φι­κός και από …τα σοκά­κια της Πλά­κας, οι από­ψεις του είναι επι­κίν­δυ­νες. Οσο για την επι­μο­νή των αστι­κών ΜΜΕ να του δίνουν βήμα για να ανα­πτύσ­σει τις παρό­λες του, αν και δεν εκπρο­σω­πεί σχε­δόν τίπο­τα, επι­βε­βαιώ­νει ότι ο χυδαί­ος αντι­κομ­μου­νι­σμός παρα­μέ­νει πάντα στο οπλο­στά­σιο του συστή­μα­τος και ότι σ’ αυτόν τον τομέα υπάρ­χουν μπό­λι­κες εφε­δρεί­ες: Από «επι­στή­μο­νες» και δημο­σιο­λό­γους, μέχρι ξεπε­σμέ­νους γυρο­λό­γους των καναλιών.

Πηγή: Ριζο­σπά­στης

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο