Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ξερνά το βρωμόστομα του Πλεύρη: «Ο κ. Κουτσούμπας, πρόεδρος του μεγαλυτέρου εγκληματικού κόμματος»

Χολε­ρι­κός και ακα­τα­πό­νη­τος αντι­κομ­μου­νι­στής ο φασί­στας  Κ. Πλεύ­ρης, συνή­γο­ρος του ναζί Λαγού, σε κάθε απο­στρο­φή του λόγου του δεί­χνει την ενό­χλη­σή του για τη δια­χρο­νι­κή σθε­να­ρή στά­ση του ΚΚΕ απέ­να­ντι στους φασί­στες και όλους τους νοσταλ­γούς του Αδόλφου.

Δευ­τε­ρη φορά σήμε­ρα έπια­σε στο βρω­μό­στο­μα του το ΚΚΕ και τον γενι­κό του Γραμ­μα­τέα Δ. Κουτσούμπα.

Στην αγό­ρευ­σή του για το αίτη­μα Λαγού για εξαί­ρε­ση των δικα­στών είπε:

Ο Κ. Πλεύ­ρης κάνει λόγο για «πρω­το­φα­νή παρέμ­βα­ση» για ένα κρά­τος δικαί­ου. «Ο επη­ρε­α­σμός είναι βέβαιος. Η παρέμ­βα­ση είναι βεβαία. Στην αίτη­ση την πρό­χει­ρη που κάνα­με ‑διό­τι κρί­να­με με γεγο­νό­τα μετα­γε­νέ­στε­ρα της αποφάσεως‑, από χθες και προ­χθές, η παρέμ­βα­ση έγι­νε ευθέ­ως και βαναύ­σως στη δικαστική».

«Οι βου­λευ­ταί, όλοι αυτοί οι πολι­τι­κά­ντη­δες, (δια­μαρ­τυ­ρί­ες για τη λέξη) ανήρ­τη­σαν πινα­κί­δες στις οποί­ες έγρα­φαν δεν είναι ένο­χοι» προσθέτει.

«Κ. Πρό­ε­δρε τι γεγο­νό­τα να σας πω; ο κ. Κου­τσού­μπας, πρό­ε­δρος του μεγα­λυ­τέ­ρου εγκλη­μα­τι­κού κόμ­μα­τος, ο κ. Τσί­πρας, η κ. Γεν­νη­μα­τά, και δεν επη­ρε­ά­στη­κε καθό­λου η έδρα; Παρα­κι­νού­με­νοι από κομ­μα­τι­κούς λόγους, μετα­τρέ­πο­ντας μια ποι­νι­κή δίκη σε πολι­τι­κή» σημείωσε.

Λίγο νωρί­τε­ρα, όταν έφτα­σε στο Εφε­τείο και έκα­νε την πρώ­τη αγό­ρευ­ση είχε πει επι­κα­λού­με­νος τον αντι­κομ­μου­νι­στή Γεώρ­γιο Παπανδρέου:

«Ήρθαν εδώ πολι­τι­κοί αρχη­γοί. Ήρθε εδώ ο κ. Κου­τσού­μπας και μίλη­σε για εγκλη­μα­τι­κή οργά­νω­ση. Ποιός; Αυτός που ο δημο­κρά­της Γεώρ­γιος Παπαν­δρέ­ου, ο Γέρος της Δημο­κρα­τί­ας, χαρα­κτή­ρι­σε το κόμ­μα του “κόμ­μα εγκλη­μα­τι­κής προδοσίας”».

Πηγή πλη­ρο­φο­ριών: thepressproject.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο