Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ξετσιπωσιά δίχως πάτο: Για τις «καθημερινές στιγμές» στην φυλακή του συζυγοκτόνου μας ενημερώνει η Τ. Στεφανίδου

Δεν έχει «πάτο» η δημο­σιο­γρα­φι­κή ξετσι­πω­σιά της τηλε­πα­ρου­σιά­στριας Τατιά­νας Στεφανίδου.

Η εν λόγω κυρία, που ουκ ολί­γες φορές έχει προ­κα­λέ­σει το κοι­νό αίσθη­μα με τα ανεκ­δι­ή­γη­τα σχό­λια της (βλέ­πε εδώ για τον Ιάσω­να), επέ­λε­ξε αυτήν την φορά να ενη­με­ρώ­σει το τηλε­ο­πτι­κό κοι­νό για την… καθη­με­ρι­νό­τη­τα στην φυλα­κή του καθ’ ομο­λο­γία συζυ­γο­κτό­νου Μπά­μπη Αναγνωστόπουλου.

Χωρίς ίχνος ντρο­πής (ποιός την έχα­σε για να την βρει η Τ. Στε­φα­νί­δου;) η τηλε­πα­ρου­σιά­στρια επι­χεί­ρη­σε, ούτε λίγο, ούτε πολύ, να παρου­σί­α­σει τον 33χρονο δολο­φό­νο ως «ευαί­σθη­το» άνθρω­πο επει­δή… φρο­ντί­ζει τις γάτες της φυλα­κής βάζο­ντας τους νερό! Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι προ­κει­μέ­νου να κάνει πει­στι­κό­τε­ρο το αφή­γη­μά του περί «ληστεί­ας», ο Ανα­γνω­στό­που­λος δεν δίστα­σε να απαγ­χο­νί­σει και το σκυ­λί της Καρολάιν.

Μάλι­στα, η κ. Στε­φα­νί­δου ανα­ρω­τή­θη­κε αν ο φονιάς των Γλυ­κών Νερών το κάνει αυτό επει­δή γνω­ρί­ζει πως τον κατα­γρά­φει κάμε­ρα…  «Μήπως έχει πάρει χαμπά­ρι ότι πάνε κάμε­ρες και τον τραβάνε…Το κάνει για τις κάμε­ρες; Δεν ξέρω», ανα­ρω­τή­θη­κε η παρουσιάστρια.

Μια εύλο­γη, ωστό­σο, απο­ρία είναι ποιός κατα­γρά­φει την καθη­με­ρι­νό­τη­τα του 33χρονου συζυ­γο­κτό­νου μέσα στην φυλα­κή και — κυρί­ως — πως προ­μη­θεύ­ε­ται η εκπο­μπή της Τ. Στε­φα­νί­δου (και άλλες εκπο­μπές) το εν λόγω υλικό.

Για ακό­μη μια φορά, ένα απο­τρό­παιο έγκλη­μα, που στοί­χη­σε την ζωή σε ένα νέο κορί­τσι αφή­νο­ντας ορφα­νό ένα μωρό παι­δί, γίνε­ται «βορά» στα νύχια της κατα­κί­τρι­νης «δημο­σιο­γρα­φί­ας», της οποί­ας η Στε­φα­νί­δου έχει ανα­δει­χθεί άξια εκπρό­σω­πός της.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο