Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΟΑΕΔ: Τα οριστικά αποτελέσματα του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού

Αναρ­τή­θη­καν στην ιστο­σε­λί­δα του ΟΑΕΔ τα ορι­στι­κά απο­τε­λέ­σμα­τα του Προ­γράμ­μα­τος Κοι­νω­νι­κού Του­ρι­σμού περιό­δου 2019–2020 και συγκε­κρι­μέ­να τα ορι­στι­κά Μητρώα «Δικαιού­χων — Ωφε­λου­μέ­νων» και «Παρό­χων», οι ορι­στι­κοί Πίνα­κες Απο­κλειο­μέ­νων, καθώς και το αρχείο των απο­δε­κτών ενστάσεων.

Το Πρό­γραμ­μα Κοι­νω­νι­κού Του­ρι­σμού θα διαρ­κέ­σει 12 μήνες, από την 1η Αυγού­στου 2019 έως την 31η Ιου­λί­ου 2020 και ‑σύμ­φω­να με τον Οργα­νι­σμό- οι δικαιού­χοι του Μητρώ­ου «Δικαιού­χων — Ωφε­λου­μέ­νων» δεν χρειά­ζε­ται να προ­σέρ­χο­νται στις υπη­ρε­σί­ες του ΟΑΕΔ για την παρα­λα­βή οποιου­δή­πο­τε εντύ­που που να πιστο­ποιεί την επι­λο­γή τους για τη συμ­με­το­χή στο συγκε­κρι­μέ­νο πρόγραμμα.

Η δια­δι­κα­σία γίνε­ται ηλε­κτρο­νι­κά με τη χρή­ση της Επι­τα­γής Κοι­νω­νι­κού Του­ρι­σμού. Η Επι­τα­γή είναι ένας μονα­δι­κός αριθ­μός για κάθε δικαιού­χο και κάθε ωφε­λού­με­νο ξεχω­ρι­στά, ο οποί­ος απο­τυ­πώ­νε­ται τόσο στο Ορι­στι­κό Μητρώο όσο και στο Ολο­κλη­ρω­μέ­νο Πλη­ρο­φο­ρια­κό Σύστη­μα του Οργα­νι­σμού και μπο­ρεί να ενερ­γο­ποι­η­θεί μέχρι την 31η Ιου­λί­ου 2020. Οι δικαιού­χοι, έχο­ντας αυτόν τον αριθ­μό και μόνο, μπο­ρούν να επι­κοι­νω­νούν με το του­ρι­στι­κό κατά­λυ­μα που επι­θυ­μούν από το Μητρώο Παρό­χων για κρα­τή­σεις δωμα­τί­ων. Οι πάρο­χοι με τη σει­ρά τους ελέγ­χουν την ύπαρ­ξη Επι­τα­γής και την ενερ­γο­ποιούν μέσω των ηλε­κτρο­νι­κών υπη­ρε­σιών της δια­δι­κτυα­κής πύλης του Οργανισμού.

Οι δικαιού­χοι που έχουν απο­δε­κτές ενστά­σεις, εφό­σον δεν έχουν συμπε­ρι­λη­φθεί στο Μητρώο οι ίδιοι ή ωφε­λού­με­να μέλη τους, προς καλύ­τε­ρη εξυ­πη­ρέ­τη­σή τους θα πρέ­πει να επι­κοι­νω­νούν με τις αρμό­διες υπη­ρε­σί­ες ΚΠΑ2 για να ενη­με­ρω­θούν σχε­τι­κά με την υλο­ποί­η­ση του αιτή­μα­τός τους, καθώς η απο­δο­χή της ένστα­σης δεν συνε­πά­γε­ται σε κάθε περί­πτω­ση και την έκδο­ση επι­τα­γής, αλλά την επί­λυ­ση του συγκε­κρι­μέ­νου θέμα­τος, για το οποίο έγι­νε λόγος στην ένσταση.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο