Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Οικονομική Εξόρμηση ΚΚΕ: Ολοκληρώνεται η μεγάλη μάχη — Στο 114,03% το πανελλαδικό πλάνο

Στο 114,03% έχει φτά­σει η υπερ­κά­λυ­ψη του πανελ­λα­δι­κού πλά­νου του ΚΚΕ για την Οικο­νο­μι­κή Εξόρ­μη­ση που έχει προ­κη­ρύ­ξει η ΚΕ του Κόμ­μα­τος και ολο­κλη­ρώ­νε­ται τις επό­με­νες μέρες.
Η μεγά­λη αυτή προ­σπά­θεια που έχει γίνει από όλες τις Οργα­νώ­σεις, από χιλιά­δες μέλη και φίλους του Κόμ­μα­τος, έχει απο­δώ­σει καρ­πούς, δεί­χνο­ντας τις δυνα­τό­τη­τες που υπάρ­χουν ακό­μα και σε δύσκο­λες συν­θή­κες, όπως αυτές της παν­δη­μί­ας, να φτά­νει πλα­τιά το κάλε­σμα στή­ρι­ξης του ΚΚΕ και να βρί­σκει ανταπόκριση.

Τώρα η μεγά­λη αυτή μάχη συν­δυά­ζε­ται με την πρώ­τη πανε­ξόρ­μη­ση για τη δια­κί­νη­ση των Θέσε­ων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 21ο Συνέ­δριο, που θα σημα­το­δο­τή­σει ένα ακό­μα πλα­τύ άνοιγ­μα στο λαό και τη νεο­λαία. Οπό­τε δια­μορ­φώ­νο­νται επι­πλέ­ον δυνα­τό­τη­τες για να φτά­σου­με σε ακό­μα περισ­σό­τε­ρους με το κου­πό­νι στο χέρι, και προς τιμήν του 21ου Συνε­δρί­ου να μην υπάρ­χει ούτε μία Οργά­νω­ση ούτε ένα μέλος του Κόμ­μα­τος που δεν θα έχει αντα­πο­κρι­θεί στους στό­χους της Οικο­νο­μι­κής Εξόρμησης.

KKE ΚΚΕ Κουπόνια

Παράλ­λη­λα με την ολο­κλή­ρω­ση της μάχης, κορυ­φώ­νε­ται και η άμιλ­λα ανά­με­σα στις Οργα­νώ­σεις. Στην πρώ­τη θέση με βάση το ποσο­στό κάλυ­ψης παρα­μέ­νει η ΚΟ Αιγαί­ου, που έχει φτά­σει στο 148,27% …και δεν εφη­συ­χά­ζει. Προη­γεί­ται έτσι με «βρα­χεία κεφα­λή» από την ΚΟ Εξω­τε­ρι­κού, που βρί­σκε­ται στο 144,21%. Στην τρί­τη θέση παρα­μέ­νει η ΚΟ Θεσ­σα­λί­ας με 130,76%. Η ΚΟ Ανα­το­λι­κής Στε­ρε­άς — Εύβοιας με εντυ­πω­σια­κή από­δο­ση την τελευ­ταία βδο­μά­δα (+10,35%) πέρα­σε στην τέταρ­τη θέση, φτά­νο­ντας στο 126% και «βλέ­πο­ντας» τριά­δα. Πέμ­πτη άφη­σε την ΚΟ Ηπεί­ρου, αλλά σε από­στα­ση ανα­πνο­ής, με 125,38%.

ΚΚΕ Οικονομική % Εξόρμηση 30-Ιαν-2021

Ακο­λου­θούν κατά σει­ρά οι Οργα­νώ­σεις: Κρή­της με 120,34%, Πελο­πον­νή­σου με 116,29%, Αττι­κής με 108,91%, Ανατ. Μακε­δο­νί­ας — Θρά­κης με 104,26%, Κεντρι­κής Μακε­δο­νί­ας με 104,01%, Δυτι­κής Μακε­δο­νί­ας με 103,35% και Δυτι­κής Ελλά­δας με 97,66%.

Τη μάχη στο πλάι του Κόμ­μα­τος δίνει και η ΚΝΕ, που με μια πολύ καλή πορεία έχει φτά­σει στο 123,28%. Τέλος, η ΚΟΒ «Ριζο­σπά­στη» βρί­σκε­ται στο 132,49% και η ΚΟΒ «902» στο 103,7%.

Προ­σφο­ρές στην Οικο­νο­μι­κή Εξόρμηση
  • Σύντρο­φοι από τη Λέσχη Φίλων του ΚΚΕ στην Ουγ­γα­ρία προ­σφέ­ρουν το ποσό των 5.500 ευρώ για την οικο­νο­μι­κή ενί­σχυ­ση του Κόμματος.
  • «Λίγο πριν από την ολο­κλή­ρω­ση της Οικο­νο­μι­κής Εξόρ­μη­σης του Κομ­μου­νι­στι­κού Κόμ­μα­τος Ελλά­δας και ενό­ψει του 21ου Συνε­δρί­ου, εργα­ζό­με­νοι από το κατά­στη­μα της “Leroy Merlin” στον Πει­ραιά, δίνου­με από το υστέ­ρη­μά μας 400 ευρώ για την οικο­νο­μι­κή ενί­σχυ­ση του Κόμ­μα­τος, ανα­γνω­ρί­ζο­ντας τη συμ­βο­λή του στους μικρούς και μεγά­λους αγώ­νες της εργα­τι­κής τάξης και την ανά­γκη που υπάρ­χει να έχει οικο­νο­μι­κή αυτοτέλεια.
    Δυνα­μώ­νου­με το Κόμ­μα της εργα­τι­κής τάξης, το Κόμ­μα μας».

info Ατέχνως

Επει­δή ρωτούν κάποιοι φίλοι, σχε­τι­κά με τη λαχειο­φό­ρο 2020 ‑με τα πολύ πλού­σια δώρα, που οι τυχε­ροί βγαί­νουν από την κλή­ρω­ση του “Λαϊ­κού” 19-Ιαν-2021

Λαχνοί ΚΚΕ 2020

Σύμ­φω­να με ανα­κοί­νω­ση των λαχεί­ων (βλ & https://www.laheia.gr/el/web/laheia/laiko/draws) έγι­νε κανο­νι­κά η 44η κλή­ρω­ση 03/11/2020 και στη συνέ­χεια ανα­κοι­νώ­θη­κε ότι «Λόγω των τρε­χου­σών συν­θη­κών σχε­τι­κά με τον ιό COVID-19 και την λήψη προ­λη­πτι­κών μέτρων για την προ­στα­σία της δημό­σιας υγεί­ας και του δημό­σιου συμ­φέ­ρο­ντος, σας ενη­με­ρώ­νου­με ότι ο προ­γραμ­μα­τι­σμός των κλη­ρώ­σε­ων των παι­χνι­διών της εται­ρεί­ας δια­φο­ρο­ποιεί­ται — η 45η κλή­ρω­ση του Λαϊ­κού Λαχεί­ου μετα­τί­θε­ται για την Παρα­σκευή 22/01/2021 στις 19:00».
Όσοι λοι­πόν έχε­τε πάρει λαχνούς …μεί­νε­τε συντονισμένοι

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο