Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Οικονομική συνεισφορά του ΚΚΕ στο Ταμείο Αλληλεγγύης του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου

Το ΚΚΕ στη­ρί­ζει τον αγώ­να των καλ­λι­τε­χνών και σαν μια ελά­χι­στη έμπρα­κτη αλλη­λεγ­γύη συνει­σφέ­ρει το ποσό των 500 ευρώ στο Ταμείο Αλλη­λεγ­γύ­ης του Πανελ­λή­νιου Μου­σι­κού Συλ­λό­γου που από­ψε διορ­γα­νώ­νει μεγά­λη συναυ­λία για την ενί­σχυ­ση του ταμεί­ου αλληλοβοήθειας.

Η ανα­κοί­νω­ση του Γρα­φεί­ου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει:

«Το KKE από την πρώ­τη στιγ­μή της παν­δη­μί­ας παρα­κο­λου­θεί και στη­ρί­ζει τον αγώ­να όλων των καλ­λι­τε­χνών και των εργα­ζό­με­νων στον πολι­τι­σμό, που είναι ανά­με­σα στους κλά­δους με τις μεγα­λύ­τε­ρες απώ­λειες και συνέπειες.

Βρι­σκό­μα­στε έμπρα­κτα δίπλα τους με προ­τά­σεις, επε­ρω­τή­σεις, παρεμ­βά­σεις μέσα από το βήμα της Βου­λής. Οι καλ­λι­τέ­χνες μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ βρί­σκο­νται στην πρώ­τη γραμ­μή των αγώ­νων, που οργα­νώ­νουν οι φορείς και τα σωμα­τεία τους.

Σήμε­ρα προ­σμέ­νου­με με ενδια­φέ­ρον τη μεγά­λη συναυ­λία του Πανελ­λή­νιου Μου­σι­κού Συλ­λό­γου, μία πρω­το­βου­λία αλλη­λεγ­γύ­ης, αλλά και μήνυ­μα αισιο­δο­ξί­ας και ανά­τα­σης για όλους τους εργαζόμενους.

Σαν μια ελά­χι­στη κίνη­ση έμπρα­κτης αλλη­λεγ­γύ­ης σε αυτόν τον αγώ­να των μου­σι­κών, συνει­σφέ­ρου­με και εμείς στο Ταμείο Αλλη­λεγ­γύ­ης του Συλ­λό­γου, το ποσό των 500 ευρώ».

«Ο πικρός βίος του Μαξ Χάβε­λα­αρ, Μια ιστο­ρία εκμε­τάλ­λευ­σης στις αποι­κί­ες καφέ»

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο