Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Οι «Εκδόσεις Ατέχνως» στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου στη Λεμεσό (Limassol Book Fair)

Βιβλία των Εκδόσεων «Ατέχνως» θα βρίσκονται στο Περίπτερο του βιβλιοπωλείου «ΠΕΡΙΔΙΑΒΑΣΗ»

Από τις 25 μέχρι τις 27 Νοεμ­βρί­ου, το πρώ­το Limassol Book Fair ανοί­γει τις πόρ­τες του και καλω­σο­ρί­ζει το κυπρια­κό κοι­νό μαζί με δεκά­δες εκδό­τες, συγ­γρα­φείς και επαγ­γελ­μα­τί­ες από τον χώρο του βιβλί­ου. Δημο­σιο­γρά­φοι, βιβλιο­κρι­τι­κοί και φυσι­κά όλοι οι λάτρεις του βιβλί­ου και της ανά­γνω­σης δίνουν ραντε­βού στους Χαρου­πό­μυ­λους Λανί­τη στη Λεμε­σό, σε ένα τρι­ή­με­ρο αφιε­ρω­μέ­νο στο βιβλίο και στους ανθρώ­πους του.

Η πρώ­τη μέρα της Έκθε­σης είναι αφιε­ρω­μέ­νη στους επαγ­γελ­μα­τί­ες της βιο­μη­χα­νί­ας του βιβλί­ου. Συγκε­κρι­μέ­να, το από­γευ­μα της Παρα­σκευ­ής 25 Νοεμ­βρί­ου θα διε­ξα­χθεί το Limassol Book Fair Conference, το πρώ­το επαγ­γελ­μα­τι­κό συνέ­δριο που θα γίνει στην Κύπρο και στο οποίο συμ­με­τέ­χουν σημα­ντι­κοί εμπει­ρο­γνώ­μο­νες από διε­θνείς εκθέ­σεις βιβλί­ου, όπως της Φραν­κφούρ­της, της μεγα­λύ­τε­ρης έκθε­σης του κόσμου, της Θεσ­σα­λο­νί­κης, μαζί με άλλους σημα­ντι­κούς επαγ­γελ­μα­τί­ες της βιο­μη­χα­νί­ας από Ευρώ­πη και Ελλάδα.

Η Έκθε­ση θα είναι ανοι­κτή για το κοι­νό το Σάβ­βα­το 26 και την Κυρια­κή 27 Νοεμ­βρί­ου από τις 10:00 έως τις 20:00 και θα περι­λαμ­βά­νει εκδη­λώ­σεις στην κεντρι­κή και την παι­δι­κή σκη­νή, καθώς επί­σης και βιβλιο­πα­ρου­σιά­σεις σε ειδι­κή αίθου­σα. Κατά τη διάρ­κεια της Έκθε­σης, θα λει­τουρ­γούν δύο μεγά­λοι εκθε­σια­κοί χώροι όπου θα πωλού­νται πέραν των 10.000 τίτλων από τους σημα­ντι­κό­τε­ρους εκδο­τι­κούς οίκους και βιβλιο­πω­λεία της Κύπρου και της Ελλά­δας και από μία ευρεία θεμα­το­λο­γία που εκτεί­νε­ται από λογο­τε­χνία, ποί­η­ση, ιστο­ρία, μέχρι τις κατη­γο­ρί­ες ψυχο­λο­γία, αυτο­βελ­τί­ω­ση, θρη­σκεία, δίκαιο, business και άλλα.

Η Έκθε­ση τελεί υπό την αιγί­δα της Προ­έ­δρου της Βου­λής των Αντι­προ­σώ­πων κας Αννί­τας Δημη­τρί­ου, η οποία θα τελέ­σει την έναρ­ξη των εκδη­λώ­σε­ων το Σάβ­βα­το στις 9:45, μαζί με τον Υφυ­πουρ­γό Πολι­τι­σμού κο Γιάν­νη Του­μα­ζή και τον Δήμαρ­χο Λεμε­σού κο Νίκο Νικολαΐδη.

Βιβλία των «Εκδό­σε­ων Ατέ­χνως» μπο­ρεί­τε να βρεί­τε στο περί­πτε­ρο του βιβλιο­πω­λεί­ου «Περι­διά­βα­ση».

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο