Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Οι εργαζόμενοι στο Δρομοκαΐτειο ράβουν μάσκες μόνοι τους!!! (ΦΩΤΟ)

Η έλλει­ψη σε μάσκες τεί­νει να γίνει μεγά­λο πρό­βλη­μα και στα νοσο­κο­μεία, στα οποία παρα­τη­ρεί­ται μεγά­λη έλλει­ψη του απα­ραί­τη­του αυτού υλι­κού για την προ­στα­σία των εργαζομένων.

Σύμ­φω­να με τον πρό­ε­δρος τη ΠΟΕΔΗΝ κ. Μιχά­λης Γιαν­νά­κος στο νοσο­κο­μείο στο οποίο εργά­ζε­ται, οι εργα­ζό­με­νοι ανα­γκά­ζο­νται να ράβουν μόνοι τους μάσκες ώστε να τις χρησιμοποιούν.

Ο κ. Γιαν­νά­κος καταγ­γέλ­λει στο protothema.gr: «Στο Δρο­μο­κα­ΐ­τειο ξεμεί­να­με από μάσκες. Καμία εται­ρεία δεν μας προ­μη­θεύ­ει επι­κα­λού­με­νη έλλει­ψη. Ο κος Γεωρ­γιά­δης είπε ότι υπάρ­χουν 1,2 εκα­τομ­μύ­ρια μάσκες στην αγο­ρά. Ως εκ τού­του οι 100000 υγειο­νο­μι­κοί δικαιού­νται από δύο τρεις μάσκες. Τι να κάνουν στο Δρο­μο­κα­ΐ­τειο, βρέ­θη­κε η λύση να ράψου­με μάσκες στο γρα­φείο. Γυρί­σα­με στο 1940. Αλλά και αυτό είναι μια λύση. Αρκεί να είναι ασφα­λείς. Που κανείς δεν ξέρει. Πρέ­πει να επι­τα­χύ­νουν βιο­μη­χα­νί­ες να ράψουν μάσκες. Λάθος που από το Γενά­ρη δεν προ­μη­θευ­τή­κα­με με μάσκες όταν ξεκί­νη­σε το κακό στη Κίνα».

MASKES DROMOKAITIO 1 MASKES DROMOKAITIO 2

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο