Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Οι ΗΠΑ απαγορεύουν την είσοδο του Μαραντόνα στη χώρα γιατί χαρακτήρισε τον Τραμπ μαριονέτα!!!

Απα­γορ­ρεύ­τη­κε στον Ντιέ­γκο Μαρα­ντό­να να επι­σκε­φτεί τις ΗΠΑ επει­δή προ­σέ­βα­λε τον Τραμπ!!! Συγκε­κρι­μέ­να, η πρε­σβεία των ΗΠΑ απέρ­ρι­ψε νέο αίτη­μα του Ντιέ­γκο Μαρα­ντό­να για έκδο­ση βίζας, λόγω των υπο­τι­μη­τι­κών σχο­λί­ων που είχε κάνει κατά το παρελ­θόν για τον Ντό­ναλντ Τραμπ.

Ο νυν τεχνι­κός της Al Fujairah των Ηνω­μέ­νων Αρα­βι­κών Εμι­ρά­των είχε παρα­χω­ρή­σει συνέ­ντευ­ξη σε τηλε­ο­πτι­κό δίκτυο της Βενε­ζου­έ­λας και είχε απο­κα­λέ­σει τον Τραμπ «chirolita», το οποίο σημαί­νει σε ελεύ­θε­ρη μετά­φρα­ση «μαριο­νέ­τα».

Ο Μαρα­ντό­να πρέ­πει να ταξι­δέ­ψει στις Ηνω­μέ­νες Πολι­τεί­ες την προ­σε­χή άνοι­ξη προ­κει­μέ­νου να δώσει το «παρών» στη δίκη ενα­ντί­ον της πρώ­ην συντρό­φου του, Κλα­ού­ντια Βιγια­φά­νιε, με την οποία έχει οικο­νο­μι­κές δια­φο­ρές, ωστό­σο δεν του παρα­χω­ρεί­ται βίζα λόγω του ότι πρό­σβα­λε τον Αμε­ρι­κα­νό πρό­ε­δρο δημοσίως.

Πάντως, μιλώ­ντας στην εκπο­μπή «Buenos dias América», ο δικη­γό­ρος του Μαρα­ντό­να, Ματί­ας Μόρ­λα, είπε για το περι­στα­τι­κό: «Μπο­ρεί­τε να φαντα­στεί­τε, ήμουν στην πρε­σβεία και είπα “Ντιέ­γκο, σε παρα­κα­λώ μη μιλάς για της Ηνω­μέ­νες Πολι­τεί­ες”. Επει­δή η συνέ­ντευ­ξη ήταν για το TeleSur και ξέρω πώς είναι αυτά τα πράγ­μα­τα. Η δεύ­τε­ρη ερώ­τη­ση ήταν “Τι πιστεύ­εις για τον Ντό­ναλντ Τραμπ;”. Και ο Ντιέ­γκο είπε: “Ο Ντό­ναλντ Τραμπ είναι μαριο­νέ­τα”. Ύστε­ρα απ’ αυτό, του είπα ότι εγώ θα τον εκπρο­σω­πή­σω στο Μαϊάμι».

Άσχε­τα με το συγκε­κρι­μέ­νο χαρα­κτη­ρι­σμό, του τα είχαν φυλαγ­μέ­να οι Αμε­ρι­κά­νοι του Μαρα­ντό­να για τις …κακές παρέ­ες και τις δημό­σιες δηλώ­σεις του για χώρες και ηγέ­τες πυο καθό­λυο δεν άρε­σαν στις ΗΠΑ.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο