Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Οι νέοι της Ηλιούπολης ψηφίζουμε ΚΚΕ

του Δημή­τρη Ζήση* //

Στις 26 Μάη αρπά­ζου­με την ευκαι­ρία. Ρίχνου­με κόκ­κι­νο στη νύχτα τους!

Δυνα­μώ­νου­με, ψηφί­ζου­με την δική μας φωνή. ΚΚΕ στις ευρω­ε­κλο­γές και Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση στον Δήμο και την Περιφέρεια.

Για­τί πλέ­ον, εμείς οι νέοι έχου­με πεί­ρα και πρέ­πει να την αξιοποιήσουμε.

Όσο πλη­σιά­ζει η ημε­ρο­μη­νία των εκλο­γών θα ακού­σου­με πολ­λά από όλους τους “εργο­λά­βους λύσε­ων”, που καμία σχέ­ση δεν έχουν με τα δικά μας συμ­φέ­ρο­ντα. “Προ­ο­δευ­τι­κοί — συντη­ρη­τι­κοί”, “μνη­μο­νια­κοί — αντι­μνη­μο­νια­κοί”, “μέτω­πο ενά­ντια στην ακρο­δε­ξιά” και διά­φο­ρα άλλα τέτοια μαντά­τα από όλους αυτούς που στη­ρί­ζουν με κάθε τρό­πο την αντι­λαϊ­κή πολι­τι­κή, την ΕΕ και τους επι­χει­ρη­μα­τι­κούς ομί­λους. Αυτό που πραγ­μα­τι­κά η νεο­λαία έχει να επι­λέ­ξει σε αυτές τις εκλο­γές είναι, αν θα συνε­χί­σου­με στον ίδιο αντι­λαϊ­κό δρό­μο που τσα­κί­ζει την ζωή και το μέλ­λον μας ή αν θα δυνα­μώ­σου­με το ρεύ­μα της διεκ­δί­κη­σης, του αγώ­να για την ικα­νο­ποί­η­ση όλων όσων έχου­με σήμε­ρα ανά­γκη. Όλοι εσείς που λέτε ότι δεν πάει άλλο, ότι κάτι πλέ­ον πρέ­πει να γίνει, που δεν εμπι­στεύ­ε­στε τον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ και τα υπό­λοι­πα αστι­κά κόμ­μα­τα, ήρθε η ώρα να εμπι­στευ­τεί­τε το ΚΚΕ, ακό­μα και αν δεν συμ­φω­νεί­τε σε όλα μαζί του!

Στον Δήμο της Ηλιού­πο­λης, η Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση, το ψηφο­δέλ­τιο που στη­ρί­ζει το ΚΚΕ, ήταν το προη­γού­με­νο διά­στη­μα η μονα­δι­κή λαϊ­κή-εργα­τι­κή αντι­πο­λί­τευ­ση μέσα στο Δημο­τι­κό Συμ­βού­λιο, πρω­το­στα­τώ­ντας για κάθε μικρό και μεγά­λο λαϊ­κό πρό­βλη­μα, προει­δο­ποιώ­ντας τον λαό της πόλης για την αντι­λαϊ­κή επί­θε­ση της κυβέρ­νη­σης ΣΥΡΙΖΑ, που προ­ώ­θη­σαν μέσω του Δήμου η δημο­τι­κή αρχή του Βαλα­σό­που­λου αλλά και η αξιω­μα­τι­κή αντι­πο­λί­τευ­ση του Κοκο­τί­νη που πλέ­ον έχουν γίνει τα καλύ­τε­ρα φιλα­ρά­κια, με χαρα­κτη­ρι­στι­κό παρά­δειγ­μα τις τελευ­ταί­ες εξε­λί­ξεις για την δημό­σια περιου­σία. Αλλά και οι υπό­λοι­πες πολι­τι­κές δυνά­μεις, ανε­ξάρ­τη­τοι και μη, στη­ρί­ζουν την αντι­λαϊ­κή πολι­τι­κή, την φορο­λη­στεία του λαού, την “αντα­πο­δο­τι­κό­τη­τα” στον πολι­τι­σμό και τον αθλη­τι­σμό. Εμείς, η νεο­λαία, θέλου­με αγω­νί­στριες και αγω­νι­στές μέσα στα δημο­τι­κά και περι­φε­ρεια­κά συμ­βού­λια, στην Ευρω­βου­λή που θα μάχο­νται για τα δικαιώ­μα­τα και τις ανά­γκες του λαού και της νεο­λαί­ας. Όλα αυτά φυσι­κά δεν βρί­σκο­νται σε κοι­νό δρό­μο με τις ανά­γκες του κεφα­λαί­ου και του συστή­μα­τος της εκμετάλλευσης.

26 Μάη Πολ­λές κάλ­πες, μια επι­λο­γή. Ισχυ­ρό ΚΚΕ παντού! “Για­τί έχου­με την ζωή, πάρα πολύ αγαπήσει”

*Δημή­τρης Ζήσης Είναι φοι­τη­τής στο τμή­μα Μου­σι­κών Σπου­δών του ΕΚΠΑ και εκλεγ­μέ­νος με το ψηφο­δέλ­τιο της Παν­σπου­δα­στι­κής στο Δ.Σ. της σχο­λής του. Εργά­ζε­ται ως μου­σι­κός και συμ­με­τέ­χει στην φιλαρ­μο­νι­κή του Δήμου Ηλιού­πο­λης και Υπο­ψή­φιος Δημο­τι­κός Σύμ­βου­λος με την Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση Ηλιούπολης

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο