Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό Κιλκίς

Τα βιο­γρα­φι­κά των υπο­ψη­φί­ων Βου­λευ­τών Νομού Κιλ­κίς του ΚΚΕ για τις εκλο­γές της 7ης Ιου­λί­ου 2019

Αλτιπαρμακίδου Μαρία (Ρία)

kilkis altiparmakidou
Είναι 27 ετών, μεγά­λω­σε στο Πολύ­κα­στρο και σπού­δα­σε στο Τμή­μα Πολι­τι­κής Επι­στή­μης και Κοι­νω­νι­κής Διοί­κη­σης στο ΔΠΘ στην Κομο­τη­νή. Έχει ολο­κλη­ρώ­σει Μετα­πτυ­χια­κό Πρό­γραμ­μα στην Πολι­τι­κή Ιστο­ρία, με θέμα: «Πολι­τι­κή Ιστο­ρία και Γεω­στρα­τη­γι­κές Σπου­δές» στο ΑΠΘ στη Θεσ­σα­λο­νί­κη. Σήμε­ρα εργά­ζε­ται σε συμ­βο­λαιο­γρα­φι­κό γρα­φείο. Είναι μέλος του Σωμα­τεί­ου Υπαλ­λή­λων Συμ­βο­λαιο­γρά­φων Κεντρι­κής Μακε­δο­νί­ας. Είναι Γραμ­μα­τέ­ας της οργά­νω­σης της ΚΝΕ του Κιλκίς.

Σιδηρόπουλος Κώστας

kilkis sidiropoylos
Είναι 38 ετών, μεγά­λω­σε στη Θεσ­σα­λο­νί­κη και ζει στο Παλιό Αγιο­νέ­ρι. Είναι Εκπαι­δευ­τι­κός και έχει απο­φοι­τή­σει από το Παι­δα­γω­γι­κό Τμή­μα Δημο­τι­κής Εκπαί­δευ­σης του ΔΠΘ στην Αλε­ξαν­δρού­πο­λη. Είναι παντρε­μέ­νος και έχει δύο παι­διά. Είναι μέλος του ΔΣ του Συλ­λό­γου Εκπαι­δευ­τι­κών ΠΕ Παιο­νί­ας και μέλος του Πολι­τι­στι­κού Συλ­λό­γου Π. Αγιο­νε­ρί­ου «Το Καρς». Είναι Γραμ­μα­τέ­ας της Τομε­α­κής Επι­τρο­πής Κιλ­κίς του ΚΚΕ.

Τσαουσίδης Κώστας

kilkis tsaousidh
Είναι 41 ετών, μεγά­λω­σε και ζει στο Κιλ­κίς. Σπού­δα­σε Οικο­νο­μι­κές Επι­στή­μες στο ΑΠΘ, στη Θεσ­σα­λο­νί­κη και ολο­κλή­ρω­σε τις Μετα­πτυ­χια­κές του Σπου­δές στο ΠΑΜΑΚ. Είναι παντρε­μέ­νος και πατέ­ρας δύο παι­διών. Τα τελευ­ταία χρό­νια δρα­στη­ριο­ποιεί­ται ως ελεύ­θε­ρος επαγ­γελ­μα­τί­ας στο Χέρ­σο και είναι μέλος της Ένω­σης Φορο­τε­χνι­κών Ελεύ­θε­ρων Επαγ­γελ­μα­τιών και του Εμπο­ρι­κού Συλ­λό­γου Κιλ­κίς. Συμ­με­τέ­χει ενερ­γά και στο Σύλ­λο­γο Γονέ­ων και Κηδε­μό­νων του 3ου ΔΣ Κιλ­κίς. Ήταν δημο­τι­κός σύμ­βου­λος στο Δήμο Κιλ­κίς το διά­στη­μα 2010 – 2014. Είναι μέλος της Τομε­α­κής Επι­τρο­πής Κιλ­κίς του ΚΚΕ.

Φαχουρίδης Γιάννης

kilkis faxouridis
Είναι 58 ετών, μεγά­λω­σε και ζει στο Κιλ­κίς. Σπού­δα­σε στην Αρχι­τε­κτο­νι­κή Σχο­λή του Reggio Calabria στην Ιτα­λία και σήμε­ρα εργά­ζε­ται ως Αρχι­τέ­κτο­νας ελεύ­θε­ρος επαγ­γελ­μα­τί­ας. Είναι παντρε­μέ­νος και πατέ­ρας 3 παι­διών. Είναι Δημο­τι­κός Σύμ­βου­λος στο Δήμο Κιλ­κίς και επι­κε­φα­λής της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης Κιλ­κίς». Είναι Πρό­ε­δρος του Συλ­λό­γου Αρχι­τε­κτό­νων Κιλκίς.

Χατζή Ειρήνη

kilkis xatzi
Είναι 41 ετών. Μεγά­λω­σε στο Βόλο και ζει στο Πολύ­κα­στρο. Σπού­δα­σε στο ΔΙΕΚ Βόλου Γραμ­μα­τέ­ας Νομι­κών Υπη­ρε­σιών. Είναι παντρε­μέ­νη και μητέ­ρα δύο παι­διών. Είναι αγρό­τισ­σα – παρα­γω­γός και μέλος του Αγρο­το­κτη­νο­τρο­φι­κού Συλ­λό­γου Παιο­νί­ας. Είναι μέλος του ΔΣ του Συλ­λό­γου Γονέ­ων και Κηδε­μό­νων του 2ου ΔΣ Πολυ­κά­στρου, Πρό­ε­δρος του Συλ­λό­γου Γυναι­κών Κιλ­κίς και μέλος του ΔΣ της Ομο­σπον­δί­ας Γυναι­κών Ελλά­δας (ΟΓΕ). Είναι μέλος της Τομε­α­κής Επι­τρο­πής Κιλ­κίς του ΚΚΕ.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο