Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ολοκληρώθηκε η απολογία Λιγνάδη

Ολο­κλη­ρώ­θη­κε λίγο πριν τις 8 το βρά­δυ της Πέμ­πτης η απο­λο­γία του Δημή­τρη Λιγνά­δη, που διήρ­κε­σε περί­που τέσ­σε­ρις ώρες.

Ολο­κλη­ρώ­θη­κε η απο­λο­γία του Δημή­τρη Λιγνά­δη και πλέ­ον ξεκί­νη­σε λίγο­ε­τα τις 8μμ η εξέ­τα­ση των πέντε μαρ­τύ­ρων που έχει προ­τεί­νει ο κατη­γο­ρού­με­νος προς υπε­ρά­σπι­ση του.

Από νωρίς βρί­σκε­ται στα δικα­στή­ρια ο αδελ­φός του καλ­λι­τέ­χνη, ενώ πριν λίγο στην Ευελ­πί­δων προ­σήλ­θαν η ηθο­ποιός και πρώ­ην υπουρ­γός Ελέ­νη Κούρ­κου­λα και ο ιδιο­κτή­της του τηλε­ο­πτι­κού σταθ­μού Actiοn24 Διο­νύ­σης Παναγιωτάκης.

Οι δύο έχουν προ­τα­θεί από την υπε­ρά­σπι­ση του Δημή­τρη Λιγνά­δη ως μάρ­τυ­ρες προ­κει­μέ­νου να επι­βε­βαιώ­σουν ισχυ­ρι­σμούς του καλ­λι­τέ­χνη ότι κατά τον επί­μα­χο χρό­νο του βια­σμού που καταγ­γέλ­λε­ται ότι έγι­νε τον Αύγου­στο του 2015, ο κατη­γο­ρού­με­νος βρι­σκό­ταν μαζί τους στην Ιθάκη.

Η δια­δι­κα­σία μετά τις μαρ­τυ­ρι­κές κατα­θέ­σεις θα συνε­χι­στεί με τη διά­σκε­ψη ανα­κρί­τριας και εισαγ­γε­λέα για την προ­φυ­λά­κι­ση ή μη του κατηγορούμενου.

Φώτης Αγγου­λές, ο προ­λε­τά­ριος ποιητής

 

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο