Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάσυρσης του υπολογιστή-τάμπλετ από το μνήμα της 9χρονης Τζωρτζίνας

Ολο­κλη­ρώ­θη­κε λίγο μετά τις 08:15 σήμε­ρα το πρωί η δια­δι­κα­σία ανά­συρ­σης του υπο­λο­γι­στή — ταμπλέ­τας από το μνή­μα στο οποίο έχει εντα­φια­στεί η σορός της 9χρονης Τζωρ­τζί­νας, στο ενο­ρια­κό κοι­μη­τή­ριο του Αγί­ου Αθα­να­σί­ου, στην περιο­χή των Συχαι­νών, στην Πάτρα.

Αστυ­νο­μι­κοί παρέ­λα­βαν τον υπο­λο­γι­στή — ταμπλέ­τα, ο οποί­ος πρό­κει­ται να μετα­φερ­θεί άμε­σα στα εγκλη­μα­το­λο­γι­κά εργα­στή­ρια της Ασφά­λειας Αττι­κής, προ­κει­μέ­νου να ερευ­νη­θεί εάν υπάρ­χουν σε αυτό στοι­χεία που μπο­ρούν να αντλη­θούν και να βοη­θή­σουν στην εξέ­λι­ξη της έρευ­νας για τον θάνα­το του παιδιού.

Η δια­δι­κα­σία ξεκί­νη­σε λίγο πριν από τις 07:00, με παρό­ντες εισαγ­γε­λέα Πρω­το­δι­κών, την προϊ­στα­μέ­νη της Ιατρο­δι­κα­στι­κής υπη­ρε­σί­ας Πατρών Αγγε­λι­κή Τσιό­λα, αστυ­νο­μι­κούς και συγ­γε­νείς της Τζωρ­τζί­νας. Νωρί­τε­ρα, ιερέ­ας του ιερού ναού τέλε­σε τρι­σά­γιο στην μνή­μη της 9χρονης.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι την εντο­λή για το άνοιγ­μα του μνή­μα­τος της Τζωρ­τζί­νας, με σκο­πό να ανα­συρ­θεί ο υπο­λο­γι­στής — ταμπλέ­τα με τον οποίο ετά­φη, έδω­σε η 18η ανα­κρί­τρια, που χει­ρί­ζε­ται την υπό­θε­ση του θανά­του της.

Ναπο­λέ­ων Σου­κα­τζί­δης Το μεγα­λείο ενός αγω­νι­στή της Αντί­στα­σης, του Θέμου Κορνάρου

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο