Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ολυμπιακός: Ενα βήμα ακόμη για το σεντόνι του Champions League!

Την πρό­κρι­ση στα πλέι οφ του Champions League πήρε ο Ολυ­μπια­κός, ο οποί­ος νίκη­σε με 2–0 την Μπα­σακ­σε­χίρ στη ρεβάνς Γ΄ προ­κρι­μα­τι­κού γύρου της διορ­γά­νω­σης. Οι «ερυ­θρό­λευ­κοι» είχαν σε εξαι­ρε­τι­κή μέρα τον Σα, ο οποί­ος με σπου­δαί­ες επεμ­βά­σεις κρά­τη­σε την ομά­δα του ζωντα­νή. Ο Σεμέ­δο στο 55′ άνοι­ξε το σκορ και στο 78′ ο Βαλ­μπου­ε­νά με πέναλ­τι έκα­νε το 2–0. Δοκά­ρι για τους Πει­ραιώ­τες είχε στο 4′ ο Γκι­γιέρ­με. Για 4ο παι­χνί­δι ο Ολυ­μπια­κός κρά­τη­σε ανέ­πα­φη την εστία του.

Ο Ολυ­μπια­κός με το 1–0 του πρώ­του αγώ­να μπή­κε δυνα­τά στο γήπε­δο και κυνή­γη­σε ένα γκολ που θα τον έκα­νε από­λυ­το φαβο­ρί για την πρό­κρι­ση. Οι Πει­ραιώ­τες άγγι­ξαν το γκολ στο 4′, αλλά ο «κεραυ­νός» του Γκι­γιέρ­με στα­μά­τη­σε στο ορι­ζό­ντιο δοκάρι.
Η συνέ­χεια ωστό­σο δεν ήταν ανά­λο­γη. Οι Τούρ­κοι ανέ­βα­σαν από­δο­ση και αν δεν είχαν βρει απέ­να­ντί τους τον εξαι­ρε­τι­κό Σα, τα πράγ­μα­τα θα ήταν πολύ δύσκο­λα για τον Ολυ­μπια­κό. Ο πορ­τιέ­ρο των «ερυ­θρό­λευ­κων» είπε αρχι­κά όχι στον Βίστσα στο 10′ και στο 35′ με τρο­με­ρή επέμ­βα­ση στα­μά­τη­σε τον Ρομπίνιο.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο