Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ολυμπιακός: Κέρδισε 2–0 την Ομόνοια και πήρε προβάδισμα πρόκρισης

Ο Ολυ­μπια­κός πήρε προ­βά­δι­σμα πρό­κρι­σης για τους ομί­λους του Τσά­μπιονς Λιγκ, για δεύ­τε­ρη συνε­χή χρο­νιά, καθώς με πέναλ­τι του Βαλ­μπου­ε­νά στο 69΄ και υπέ­ρο­χο γκολ του Ελ Αρα­μπί στο 90΄+2 νίκη­σε με 2–0 την Ομό­νοια στο «Γ. Καραϊσκάκης». 

Η ρεβάνς θα διε­ξα­χθεί την επό­με­νη Τρί­τη (29/9, 22:00) στη Λευκωσία.

Χαμη­λούς τόνους φρό­ντι­σε να κρα­τή­σει ο Πέδρο Μαρ­τίνς μετά τη νίκη του Ολυ­μπια­κού επί της Ομό­νοιας (2–0), υπο­γραμ­μί­ζο­ντας σε δηλώ­σεις του ότι ακό­μα… «τίπο­τα δεν έχει τελειώσει». 

«Το γεγο­νός ότι κερ­δί­σα­με είναι πολύ θετι­κό, αλλά τίπο­τα δεν έχει κρι­θεί. Είναι ένα σκορ που μας επι­τρέ­πει να πάμε να διεκ­δι­κή­σου­με την πρό­κρι­ση στη ρεβάνς, αλλά τίπο­τα δεν έχει τελειώ­σει. Ήταν ένα παι­χνί­δι που δεί­ξα­με ότι είμα­στε στην αρχή. Βλέ­που­με βελ­τιώ­σεις, αλλά η ομά­δα δεν είναι 100% έτοι­μη. Ο καλύ­τε­ρος παί­κτης της Ομό­νοιας ήταν ο τερ­μα­το­φύ­λα­κας, που έκα­νε δύο μεγά­λες απο­κρού­σεις. Η ομά­δα μου παρό­τι δεν είναι στο 100% έδει­ξε χαρα­κτή­ρα», είπε αρχι­κά ο Πορ­το­γά­λος τεχνι­κός, προ­σθέ­το­ντας: «Είναι αλή­θεια πως στην επα­νά­λη­ψη είχα­με πολύ καλύ­τε­ρο ρυθ­μό και περισ­σό­τε­ρη επι­θε­τι­κό­τη­τα. Θα έπρε­πε να το δού­με από το πρώ­το ημί­χρο­νο, αλλά μας ικα­νο­ποιεί ότι δεν απει­λη­θή­κα­με από τον αντί­πα­λο. Είμα­στε στα­θε­ροί, η ομά­δα βελ­τιώ­θη­κε στο δεύ­τε­ρο μέρος, αλλά θα προ­τι­μού­σα­με να έχου­με παρου­σια­στεί το ίδιο καλοί από το πρώ­το ημίχρονο».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο